У власкора ТСН Наталії Зотової вкрали мікрофон

28
2

Власкор ТСН на Закарпатті Наталія Зотова саме працювала біля будинку, де нібито прокладений контрабандистський тунель через україно-словацький кордон, який виявили напередодні.

Пані Наталія саме записувала «стенд ап», коли до неї під’їхало авто. 

Наталія вирішила взяти коментар у водія авто, однак у неї вихопили мікрофон. 
 
Зараз Наталія Зотова перебуває у міліції, деталі пані Наталія пообіцяла розповісти трохи  пізніше. 

Коментарі

З
закрпатка

Після побаченого в ефірі сьогодні в 19.30 год на ТСН, як з рук тележурналіста Наталки Зотової вирвали мікрофон,а пізніше стало відомо, що це вчинили працівники СБУ можна зробити висновок- якщо вони так цинічно та нахабно поводяться з журналістами, які мають недоторканість при виконанні своїх службових обов"язків, то що вони можуть вчинити з простими громадянами? Цей офіцер СБУ, який вирвав мікрофон у журналістки має перш за все вибачитись публічно на всю країну, а далі відповісти по усій суворості закону за замах на представника ЗМІ!

Г
громадянка

Пані Наталю! Не переживайте! Жаль, що вкрали знаряддя праці прямо на робочому місці, але рота Вам всерівно не затулять, бо Ви є незалежним і правдивим журналістом каналу 1+1 на Закарпатті.А крадіїв мають покарати!З нетерпінням чекаємо на черговий Ваш репортаж! Громада Закарпаття з Вами! Не дамо свою телезірку ображати, знімати актуальні репортажі- це її професія та громадянський обов"язок!

Читайте також