У Vodafone пояснили проблеми з мобільним інтернетом в Ужгороді та Мукачеві

5
10

Мukachevo.net зв’язалось з представником компанії Vodafone, а саме оператором пані Марією, яка пояснила причину можливих збоїв як зв’язку, так і Інтернету.

За словами оператора, скачки швидкості Інтернету можуть бути через те, що технологію під єднали лише нещодавно, наразі йде налаштування системи. 

— На даний момент відбувся запуск 4G, у зв’язку з цим можуть виникати тимчасові складнощі в роботі як Інтернету, так і самої мережі. Найближчим часом спеціалісти намагатимуться ситуацію виправити, - зазначила оператор.

Звісно, у компанії Vodafone обіцяють владнати ситуацію, посилаючись на вдосконалення системи та обладнання.

— При вдосконаленні обладнання швидкість буде більш стабільною. На даний момент йде вдосконалення. Адже запуск відбувся зовсім нещодавно, 3G середня швидкість булла 10-20 Мб/с, тобто це вже більше швидкість від минулої технології, але так, робиться вдосконалення, - зазначила пані Марія.

Нагадаємо, позавчора, мукачівці та ужгородці, які є користувачами мобільної мережі Vodafone, отримали СМС з повідомленням про запуск нової технології мобільного зв’язку 4G.

У мережі поділились тестами швидкості Інтернету, який у перший день показав низькі результати, але на другий день, швидкість завантаження зросла до 30 Мб/с.

Зазначимо, швидкість Інтернету 4G повинна досягати близько 100 мб/с і вище.

Дивіться також: В Ужгороді та 36 населених пунктах з’явився 4G від Київстар

 

Коментарі

В
вася

Порозумійте, люде, шо у вас мобільний інтернет. Се зовсім не то, що Internet. Хочете погубити очі, пользуйте через мобілку. Туй важно, який монітор. Шо ви увидите на пятьох дюймах......... Ну ще переписка в соц. сєтях, мені то нафіг не треба........

Є
Єнов

Пані Марію вкусив Кличко? Чи може він редактора мукачонет вкусив? "Адже запуск відбувся зовсім нещодавно, 3G середня швидкість булла 10-20 Мб/с, тобто це вже більше швидкість від минулої технології, але так, робиться вдосконалення, - зазначила пані Марія."

О
Олег

Какое там нафиг 4G, пусть с начала сделают нормальное покрытие 2G, 3G. Я в Черемушках вынужден выходить на балкон, чтобы слышать нормально без прерываний. Сразу пишу что у соседей та же фигня, проблема не с телефоном. Лайф и тот на удивление имеет лучшее покрытие.

S
sys_admin

І у мене був просто супер плюс, перевели на VF light plus. Сказали шо вони ліпше знають, який тариф мені підходить. Так я став "користувачем" мобільного Інтернету. Але!!!!! Нафіг мені треба сися послуга, у мене вдома два компа, телевізор (андроід), мобіла підключені до провайдера через роутер з оптоволокнистим кабельом. На роботі усьо в нормі з Інетом. В любому кафе Інета по самі вуха...... а тепер Водафон, який має забезпечити голосовий звязок (в 1-шу чергу) хоче стати 4G провайдером????????? забив абонплату і рубає бабло...

М
Малфа-гумійова

Я ты кажу...щи коли боло юмс-і та май брав...!Мій старий номер17річний, самовольно перевели на абонплату...дармоєди...!мінімум 55 гр на місяць,десять міліонів абонентів=550мл на місяць...но шо щи треба у сів Попуа-Новів-Гвінеі....?!На запитання чого перевели,оператор відповів -я з Вами згоден!)))Все у ня на тому номерови...документи...цімборки...)))бо пішовби у сміття,глядати там 4 жо)))Зробіть бо говорити мош боло по закарпатськів обл,а не 4 ж...))

1
111

Г Нашо тоді писати смс , що запустили 4g, налаштуйье все, провірте, перепровірте, а тоді запрошуйье клієнтів на користування

М
Михайло

Водафон в Україні - крадій, шахрай, брехач. Купив у них послугу роумінгу "Безвіз уїкенд", попередньо оплативши. Послугу в Угорщині не надали. Гроші повернути відмовилися. Тут же на іншому номері щодня знімали по 40грн за інтернет в роумінгу, який був відключений на самому телефоні. В обох випадках деталізовані рахунки від самого водафону показують відсутність надання послуги. Такий ось "БЕСПРЕДЕЛ" на національному рівні. На всі звернення нагло брешуть. Хто прикриває цих сук? Готую скаргу в нац.комісію зв'язку. Засунути в гузицю той водафон.

В
Вано

Аж го трясе які українці свідомі і незалежні, та купив си капчаловку)))

В
Вано

Та де. То Путін сигнал глушить спеціальнов капчаловков.

П
Петро

Закрийте наху... цей Водафон ,гавнище а не оператор.

Читайте також