У Воловці досі розчищають дорогу від зсуву, що стався 12 серпня

8
0

Минулого тижня було ліквідовано зсув, що стався в селищі 12 серпня внаслідок зливи, найбільш потужної за останні 35 років метеорологічних спостережень.

В результаті спільних зусиль працівників комунального підприємства "Водоканалсервіс", Воловецького Держлісгоспу, рятувальної служби відновлено прохід та проїзд вулицею Шевченка по всій її протяжності. Однак роботи по ліквідації наслідків зсуву на цьому не заваршені. Триває укріплення кашицею берега річки Волівчик на повороті під зсувом. На порядку денному стоїть вирішення питання надійного укріплення схилу на місці зсуву та на сусідніх ділянках.

Тим часом нерозчищеними залишаються канави вздовж дороги обласного значення (вул. Першотравнева, вул. Карпатська). Обласна служба автомобільних доріг жодним чином не відреагувала на звернення селищної ради з цього приводу. Виникає запитання: чому селищна рада, незважаючи на обмежений розмір бюджету, систематичне довготермінове непроходження коштів через казначейські рахунки, в межах своєї компетенції вирішує питання ліквідації наслідків негоди, а Облавтодору, згідно обов"язків щодо своєї компетенції, до цього байдуже? Кто і коли відповість за це?

Селищна рада повторно звертається до мешканців селища з проханням прочистити водовідвідні канави по периметрах своїх землеволодінь, що допоможе запобігти небажаним наслідкам осінніх дощів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також