У Воловці загиблих Героїв хоронять поруч із "альошою" та плитами з прізвищами росіян (ФОТО)

31
9

Свіжі могили тих, хто віддав життя за незалежність, тих хто загинув, аби Україна більше не знала, що таке тоталітарний режим, знаходяться одразу позаду радянського солдата.

Не дивлячись на такий цинізм, місцева влада ніяк не реагує на кілька місячні заклики українців позбутись пам'ятників радянської епохи. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив політичний експерт Юрій Дзямулич.

"Воловець. "Совєтський" солдат, плити надгробків з прізвищами Дєєв, Доценко, Каторкін, Дороги та інші подібні. Чисті радянські пропагандистські символи. На флагштоці обдертий український прапор. Але цинізм ситуації не в тому! Позаду радянського солдата і могил "асвабадітєлєй" свіжі могили сучасних Героїв, які загинули від рук росіян", - пише Дзямулич.

Нагадаємо, головою громади є сумновідомий Михайло Попелич , який обраний від "Слуг народу". Ще у 2020 році він був затриманий на отриманні хабара, щодо якого зараз затягуються судові процеси. Тоді, за 80 тисяч гривень, він обіцяв підприємцю підписати акти виконаних робіт.

Мало того, на затримання новообраного голову Воловецької ТГ відреагували в Офісі президента та в самій партії, але той лише проігнорував сказане.

"Мені байдуже, що про мене думають в Києві, Ужгороді", — казав тоді Михайло Попелич.

Юрій Дзямулич додає, ситуацію могли б вирішити місцеві депутати та нарешті демонтувати радянський символ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
руснак

от і зняв гатьки поцик 13:54 і ушиткі увіділи ко є ху! І не тобі, пітькови, нас, руснаків поучати, ко ми є і яка наша Держава! А ми після того, як мацкалям наваляєме, будеме ся розбирати і з такими поцами, які нич ся ни у історії, ни у етнології, ни у філології ся не розберавуть. Як мацкалі. Они усе українців принижували і не визнавали ( шо говорити і даже войнов пішли через се), так і такі поцики. Слава Україні, де будуть щасливо жити ушиткі!

НП
Ніби патріоту 13:54

Отак проколотись! "На Україні"?! От руцькоміровєц і відкрився. Засланий казачок розбрат роздмуxyє?

Р
руснаковському-українцьови

чоловічку, ви або хрестик зніміть або труселя одягніть.На Україні не може бути якихось " руснаку-русаку", бо Україна єдина. Всі хто не українець - однозначно сєпари. Визначтеся, хто ви є насправді.

*
*****

Декілька чоловіків з кувалдами і "альошки" нема! Невже Воловець такий ватний і несвідомий, що самі не можуть показати Попеличу, що влада- це народ?!

УР
українцьови- руснаковському

будь добрий, перед тим як писати негативно про руснаків двічі подумай! Руснаки як і українці боронять свою державу - Україну! Є пару людців, які за рублі, форінти, долари і матіи си продали, і душу. Так само, як деякі українці. І є дуже тупо так позирати на ситуацію, дуже примітивно і недалекоглядно.

Л
Лоці

Уже один мер від слуг народу з Рахова у бігах. Воловецького теж посадять, бо зараз модно слуг саджати. Ладися Мішку, збери собі сухарі і піжаму. А люди і без тебе того істукана знесуть, раз ти крім того, що злодій, так ще й ватник сільський гукан

П
п

роciян?кончена держава..

У-
українець -руснаку

ви, так звані руснаки чи насправді - русаки, всі до одного сепари, якими би тут лозунгами не прикривалися. Справжній патріот ніколи не причислятиме себе до шкідливої для українця нарідності.Нічого на дзеркало нарікати, коли в самого мармиза крива

Р
Руснак

Кіть би губернатор Микита був патріотом , а не ватою руськов, хіба б такоє ще стояло в Закарпатті . Сепар, як половина зелених

Читайте також