У Воловці зібрались директори шкіл району

8
1

У Воловці відбулася нарада з директорами шкіл району у зв'язку з черговим похолоданням. За наслідками наради було рекомендовано начальнику відділу освіти райдержадміністрації видати наказ, згідно якого заняття в школах розпочинати о 10 год., з тривалістю уроку в 35 хвилин. Даний наказ, враховуючи прогноз гідрометеоцентру, буде діяти як мінімум до вівторка - 14 лютого 2012 року.

 

Василь Васильович Ковбаско, на виконання доручення Прем'єр-міністра України Миколи Яновича Азарова, поставив завдання директорам шкіл до Великодня облаштувати внутрішні вбиральні по закладах в яких такі відсутні. Пообіццяв реальну допомогу з районного бюджету.
 
 Продовжуючи думку голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Лопіт Іван Ілліч  наголосив на недопущенні коливань в цінах на продукти харчування в межах шкіл району, на наявності сертифікатів якості та харчуванні дітей з малозабезпечених сімей.
 
Директорам шкіл дано доручення з приводу належного і добросовісного виконання обов'язків вчителями шкіл.
 
 Керівники закладів: Голянич В.В., Заєць С.П., Захарчук В.М. цікавилися чи будуть вживатися подальші заходи стосовно тепло та енергозбереження. Керівник району запевнив у тому, що жоден навчальний заклад у цьому році не залишиться поза увагою районної влади.

Коментарі

Г
гуцул

І ПРИНЯЛИ в ПР

Читайте також