У ВООЗ закликали уряди країн більше не вводити карантин через коронавірус

3
17

Економічні наслідки карантину набагато гірші від наслідків пандемії, а для стримування коронавірусу достатньо маскового режиму і соціальної дистанції.

ВООЗ закликала уряди більше не вводити карантин через пандемію. Відповідну заяву зробила головна епідеміолог організації Марія Ван Керкхове, повідомляє medikforum у понеділок, 17 серпня.

На початку пандемії, коли закриття кордонів з Китаєм могло різко стримати масштаби епідемії, ВООЗ активно закликала цього не робити, пускати туристів з Китаю в усі країни і не провокувати "нерівність".

Кордони все ж закрили, коли пандемія вже поширилася по всьому світу, тоді ж ВООЗ визнала правильність закриття кордонів.

Потім місяцями експерти ВООЗ запевняли, що медичні маски здоровим людям не потрібні, але ВООЗ знову порадила носити маски всім без винятку.

Нарешті, майже всім країнам світу ВООЗ довгий час радила закриватися на жорсткий карантин. Але зараз Ван Керкхове заявила про неприпустимість карантинів за другоъ і всіх подальших хвилях COVID-19, оскільки економічні наслідки карантину набагато перевершують умовний виграш у медичному плані. Носіння масок і дотримання соціальної дистанції цілком достатньо при цій пандемії, переконують у ВООЗ.

Коментарі

ДФ
До фоми

Дистанцiю треба було тримати твоiм алкоголiкам -батькам , коли тебе справили на п’яну, циганську голову !

Л
Лікар

Мені вже давно всадили в сраку вакцину з незрозумілим змістом, тому я став ватним спамером-рашистом.

Л
Лікар

Основна жара розпочнеться, коли людей примушуватимуть приймати вакцини із незрозумілим змістом. Тоді наші жінки точно перестануть народжувати.

P
pfr

но заробили добрі на тестах сьої /лайливе слово/. У Празі в аеропорту приватна фірма тестує і дере з кождого приїжджого 1700 крон, це 1900 грн десь. Тестують вшитких, і малюків, і платять вшиткі, ниякі страховки се не покриваут або покриваут лем мало. Мільони ся фірма чеше за тото, што ся мало поковиряє в носі. Ой бідні медики, підтримайме їх!

Ф
Фома

А носіння масок і соціальна дистанція - це хіба не карантин, якого у нас ніхто не дотримується

ПС
Помічник судді.

Не переживайте, Оленко. Ви будете нагороджені вчасно і гідно.

О
Олена

А можна ссилочку на першоджерело? Чи українські ЗМІ вже настільки побили дно, що публікують плітки і фейки і навіть не вказують, з якої жовтої преси це передерли. Якщо з москальського сайту, де якість контенту - це наполовину низькоякісний переклад, а наполовину - фантазії рерайтерів, то ви опустились ще нижче.

В
Вася

Брехлива організація.

П
Просто

Біда у тому ош комусь треба бола ся паніка у світі!!!ко го знає шо щи они там задумали,ми прості люди лим пешки і великого значення для них немаємо

ДД
До Джімі

Подивившись на заповнені по всьому Закарпаттю відвідувачами магазини, ринки та ресторани з кафетеріями, Ваші слова про «сосіння лапи» населенням викликають десонанс з реальністю, яку бачиш на вулиці населених пунктів. Не перебільшуйте страждання народних мас)

ДН
До нижнього

Підтримую

А
Адам

Бабло править світом!!!!

ПС
Помічник судді

Тепер потрібно вирахувати усіх, хто був причетний до афери. Особливо лікарів, і нагородити відповідно.

1
1

Все поддерживают, только маски никто не носит и дистанцию не соблюдает, нашим людям нельзя ничего разрешать, к сожалению нет самодисциплины, не говорю уже про взаимоуважение.

Є
Європа

І я підтримую таку думку

Ч
Читач

Правильна думка.Підтримую.

Д
Джімі

І так усі х..й суть який іщи карантин

Читайте також