У ВР не знайшлося голосів під генпрокурора без юросвіти: як голосували нардепи від Закарпаття

11
4

Спікер Андрій Парубій п’ять разів ставив на розгляд відповідний законопроект № 4469 – спершу його включили до порядку денного, але 4 наступні голосування по ньому – чи то за розгляд за скороченою процедурою, чи бодай за взяття за основу – не знайшли необхідну кількість голосів.

Пропрезидентській більшості, яка вже не приховує, що у кращих традиціях попередників просуває цей законопроект під конкретну людину – лідера фракції Порошенка в парламенті та його кума Юрія Луценка, не вистачило від 2 до 30 голосів залежно від голосування.

Так, при голосуванні законопроекту за основу на кнопку «за» натиснуло 224 депутати з необхідних 226.

Нардепи від Закарпаття голосували наступним чином:

Василь Брензович, Валерій Пацкан, Роберт Горват (усі фракція Солідарність) – за. Цікаво, що утримався уродженець Закарпаття Віктор Пинзеник.

Валерій Лунченко з Народного Фронту Яценюка також «за». Нестор Шуфрич з Опозиційного блоку не голосував за це питання.

Проти зміни закону, який дозволить призначити генпрокурором людину без юросвіти, проголосували позафракційні Іван та Віктор Балога. Павло Балога не голосував за цей законопроект.

Михайло Ланьо з депутатської групи «Партія Відродження» проголосував «за» законопроект.

Юрій Чижмарь з Радикальної партії – не голосував.

Василь Петьовка з депутатської групи «Воля Народу» проголосував «за».

Іван Крулько з ВО Батьківщина значиться відсутнім під час голосування.

Коментарі

ДМ
Дід Микола

Генпрокурор без освіти, гвалтівник і опущений на зоні мужиками пєтух ланьо-блюк за, таких депутатів обирає закарпатськоє бидло воняче

П
правда

він уже був колись міністром МВД, і прославив країну на весь світ,у німеччині у аеропорту,будучи у нетверезому стані.а кримінальне покарання у в'язниці?як можна таке призначати на таку посаду? ганьба та й годі. і депутатам теж. на вас весь світ знову дивиться, а потім дивуєтеся, що до нас иаке ставлення

S
sef

baloga hoduv golosovatu? ze shosj nove.

Z
Zoltan

Генпрокурор без юробразования: дай права слепому :(

Читайте також