У виборчому бюлетені буде 21 партія: «Опозиційний Блок» перший, а «Свобода» замкнула список

2
28

26 червня Голова ЦВК Тетяна Сліпачук провела засідання ЦВК на якому було визначено у якому порядку розташуються партії у виборчому бюлетені.

Отже на позачергових виборах у Верховну раду візьмуть участь 21-політична партія, а пройдуть вони 21 липня. За результатами жеребкування перше місце в виборчому бюлетені отримала партія «Опозиційний Блок». «Сила і честь» Ігоря Смешка отримала другий номер.

Під третім номером йде «Батьківщина». Далі розташувалась політична партія «Патріот», а під номером п’ять буде партія «Сила Людей». Медведчук і компанія із своєю Опозиційною платформою «За життя» будуть шості. Сьомими будуть «Партія Зелених».

Всеукраїнське об’єднання «Факел» буде восьмим, а одразу ж за ними буде інше об’єднання «Самопоміч». «Європейська солідарність» Петра Порошенка отримала десятий номер, а «Українська стратегія Гройсмана» одразу ж наступна.

Дванадцятою буде «Громадянська позиція», тринадцятою «Соціальна справедливість». Партія діючого президента «Слуга народу» буде чотирнадцятою, а п’ятнадцятою буде партія «Сила права».

Радикальну партію Олега Ляшка можна буде знайти під шістнадцятим номером. Під сімнадцятим номером буде «Партія Шарія». Прихильники «Голосу» зможуть побачити свою партію під номером вісімнадцять.

Дев’ятнадцятими йде партія «Незалежність». Михайло Поплавський із Аграрною партією йдуть під двадцятим номером, а от Всеукраїнське об’єднання «Свобода» йдуть двадцять першими.

Коментарі

В
Василь

Сивалю , взяв бим ті вмисто попугая ,але запевно дужо жереш.

С
Сиваль

До василина василя. Василили василі ,що василі тупі і їх нічому не можна навасилити. Але ти такий васильовий ,як василяй.

В
Василь

До русина сиваля. Казали люди ,що русини тупі і їх нічому не можна навчити. Але ти такий розумний ,як попугай.

С
Сиваль

До Василя. Не зараховуй себе до нормальних людей,мадяронська ти шушера. Про ,що ти скавулиш ,русиняцький гицлю? Сходи до логопеда ,бо нічого не зрозуміло ,що ти проварнякало.

В
Василь

Сесер ,сходи до ветеринара ,ней вирівняє тобі щелепу ,бо ніц не зрозуміло ,що ти шваргочиш .

С
СРСР

Копильцю банлерувський,15:54 і 18:42,што тобі пояснювати!?Кіть тя Бог розумом не наділив,то я не бог і я ти розум не дам!Што тобі пояснювати,ош ти жеброта,ош ти раб,ош тебе “мають” олігархи,бандіти,ош ти помивалька в капіталісту!?

В
Василь

Для сесера.Не зараховуй себе до нормальних людей,мадяронська ти шушера.

В
Василь

До муйдуна.Про ,що ти скавулиш ,русиняцький гицлю?

Б
баклану

Лисий копос Гецко із обооссаних московських подворотень застрочив. Пустий чоловік, што у своюй жизні "просрав" усьо што мав.

С
СРСР

27.06.2019 21:37 ти мершо нинашто нетрібна,так,як і твої побратими.Ви лем годні за 100грн. біснуватися.Шаровари пусрані поміняй,слуга польський.Через вас Україну вже вся Європа ненпвідить.Тупаку,а сих “політиків” не ви дикуни із майдану притягли?Не ви із ними коло сцени бикували?Чорт би вас забрав,што вас ненавиджю,як і більшість нормальних люди!

М
Майдаун

польськое бидло тот што 22:54,неваловшна баціла, бандершня ану заткала ревало і марш у заперевальний хлів!!! Туй ведуть бисіду наші люди і про наші діла. Вам г?нам туйнічого воняти.Лем послі вашого майдауна розцвіли терорісти,мінування,война,жебрач....

ДЛ
до ла*на 22:48

"І чого такий нервовий", iмбециле туристичний? Сядь на рошенку, як ти любиш - може вiдпустить.

ДГ
до гнилі - 22:40

Менше бухай, лісокраде пудпалинковий, бо може смерека впасти на макітру і підеш у "тур". Гукан шаурмовий.

ДГ
до гнилi - 22:30

Менше кури, опiоїдник безвiзовий, бо так можеш i не повернутися з "туру". Даун шоколадний.

ДП
до переношеного 22:14

Якраз позавчора повернувся з туру по Європі, був в тому числі і у Відні. Через місяць знову лечу в Європу, в Скандинавію. Це все завдяки безвізу. До речі, кава у Відні дійсно хороша, а ти і далі пий пальону водяру у гідівських чоповках, бо сам собі таке життя наЫкав, лісотироше рутенський.

ДН
до недоношеного 21:59

Не "в", а "у п'ятимовного", в даному випадку, дауне притрушений. Коли тебе рилом твоїм мерзенним тикають у твоє ж ла*но, то зразу "зливаєшся". Iмбецил ти i в Африцi iмбецил, злiтай у Вiдень на каву, може пороха зустрiнеш, дауни мають триматися разом.

ДП
до повногодурка 21:37

Змістовних контраргументів в п'ятимовного лем-бем-вема "не є", ще й явні психічні відхилення на сексуальному підгрунті - "набризгав на губи", "імпотент", "фалос", "страпон" в кожному коменті. До сексолога би сходив.

ДП
до полудурка 21:14

Тобi порох набризгав на губи доляр по "менше десяти"? Чи може то вiн тебе так розбестив своїм кiнецем вiйни за "два тижнi"? Вiн же на вiдмiну вiд Зелi обiцяв це, як i тищу в день, вiдрубанi руки та iнше. Ти ж даун, неспроможний нi думати, нi аналiзувати, нi висновки робити, я надiюся що ти просто бот, бо якщо нi - то такого гiдроцефала, як ти ще пошукати треба.

ДП
до початого 21:00

Нервуй-нервуй, лісотироше, а долара по 8 так і "не є" і "ни бде", і тарифи не знизили, і халяви Зелібоба тобі не заніс під поріг, і навіть фляшку палинки не вручив. От же халепа! :))) Є якісь контраргументи, контрабандішто мюсний? НаЫкало собі подібного клоуна - получи і розпишися.

ДК
до кон4еного 20:52

ти стрaпон рошеновський з вiбро режима знiми, диванний iнвалiд. Не "чого", a "чому", дeбiле нещасний. Ти ж даун порожнiй абсолютно, просто пусте мiсце. Краще б тебе батько в унiтаз спустив.

ДД
до доумка 20:43

А чому лише 5 мов, лем-бем-веме? Гугл-транслейт глючить і більше мов не показує? :) І чого такий нервовий? Не на те розраховував, голосуючи за Зеклоуна? Ну тепер масти на хліб покращення, свинтусе, та диви не обляпайся. Сам наЫкав і натотокав, діалектнику лісокрадський.

ДН
до недоумка 20:32

ти затхла нечисть, я вiльно розмовляю на пяти мовах та мiсцевому дiалектi. A ти, 4мо гниле, iнвалiд розумової дiяльностi, навiть українську не до кiнця осилив, пишеш з помилками, а гонору навидавлював з себе на цiлий гурт. Тобi вже написано - ти даун, iмбецил, який все життя протирає диван.

Д"
до "развитого" 20:26

"нидоразвитий", "нищастя", "трутинь" - ото грамотій! Реально треба було ввести виборчий ценз в державі, з обов'язковим складанням іспиту з державної мови, щоб такі "уее-у-лем-бем-веми" пудпалинкові не голосували і не вибирали всяких Зеклоунів-наркоманів.

ДН
до нидоразвитого 19:37

ти погниль немита, менше дивися зомбоящик, полyдурок нещасний. Якщо тебе лише шоколадний фaлос вiд Рошена задовiльняв, та то твоi особистi сексуальнi проблеми, гукане кон4ений. Всюди русини якiсь бачиш, зразу видно що ти коматозное нищастя, диванний трутинь.

Д1
до 17:40

Розширив штат АП, повпихав туди своїх друзів і партнерів, підвищив їм зарплати в 4 рази, катається на кортежах з мигалками (а не на велосипеді як в серіалі), "пожартував" з приводу комунальних тарифів, бекає-мекає на зустрічах з главами інших держав, керівниками ОДА назначає якусь стару бандітсько-риговську шушеру (а обіцяв відкриті конкурси), "такса" від 300 тис доларів до 2 млн за місце в партійному списку "Слуги урода", побігав як дурник по фонтанах, пожер шаурми на зустрічі з сім'ями загиблих шахтарів - прекрасний "проєвропейський шлях". Ну што, наЫкав собі припuздента, русине пудгецковий? Якраз твій рівень розвитку.

ДI
до iмпотента 15:40

безхребетное нещасное существо, на виборах проголосувалисьме за Президента, який е украiнцем, формуе проевропейський шлях держави, а шо ти там вибирало, нещасное лa*но всiм пох.

ДК
до Красавчик

Наївний дурачок.Ужек проглосовали на президентських...

К
Красавчик

За опозицiйнi блоки, шлаки, платформи, проформи та iншу росiйську пiдстилку наш люд голосувати не буде. Най валят у тайгу, чивдирi.

Читайте також