У вихідні українські кордони з Євросоюзом штурмували нелегали

7
0

у двох випадках їм допомагали українці

Чотири групи незаконних мігрантів затримали протягом минулих вихідних прикордонники у Закарпатті. Цікавим є той факт, що у двох випадках вдалося затримати й українців, які допомагали нелегалам перетнути кордон.

Глибокої ночі 3 травня оперативно-пошукова група прикордонної застави «Соломонове» Чопського загону затримала за півкілометра від кордону зі Словаччиною  10 громадян Індії та 4 Пакистану. Місцевий житель, що виконував роль провідника, утекти, як то часто буває, не встиг, тож склав товариство своїм підопічним.

Того ж дня прикордонний наряд мобільної застави «Великий Березний»   зупинив таксі, у якому громадянка України перевозила 2-х вихідців з Бангладеш та 2 – Шрі-Ланки. Підприємлива таксистка саме виїжджала з райцентру Перечин у напрямку кордону.

На ділянці Мукачівського загону було затримано інтернаціональну групу, до складу якої увійшли громадянин Іраку, громадянин Сирії та троє афганців. Іноземці ховалися на околиці прикордонного села Велика Паладь. Ще трьох їхніх «колег» із Сомалі  відділяло від угорського кордону якихось 150 метрів, однак і їм не пощастило: після нетривалого спілкування  з прикордонникам африканці були змушені чимчикувати до  підрозділу.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також