У викраденні людини підозрюють депутата Хустської міськради (ОНОВЛЕНО)

9
5

Це уточнили Мукачево.net в міськвідділі міліції, додавши, що народний обранець проживає саме в Хусті.

Нещодавно до міліції надійшла заява від 35-річного приватного підприємця жителя Мукачева, котрий повідомив, що депутат Хустської міськради, у серпні цього року скоїв на нього напад разом зі своїм приятелем.

 Зі слів потерпілого, його побили, зв’язали й утримували ніч у невідомому приміщенні, вимагаючи гроші. Далі відібрали автомобіль і гроші.

Після звернення потерпілого до міліції прокуратурою стосовно згаданого депутата та його 26-річного «подільника», було порушено кримінальні справи за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Коментарі

9
911

Согласен с остальными, имя в студию!!!

П
перехожий

Це той, котрий футбольного рефері та мента тріснув у писок?

В
відвідувач

Чому мовчати, треба прізвища називати вголос, аби громадяни знали хто у Мукачівській владі приймає колегіально рішення.І взагалі , ось вам приклад як потрапляють у владу випадкові люди, з сумнівною діяльністю,шахраї та подібні їм.Це не робить честі м.Мукачеву та мукачівській владі, котра добре володіє інформацією на кожного депутата, хто чим займається.Може настав час очищатися від таких горе-депутатів, аби не вчиняли зла людям.Ганьба!

Й
Йовжіко

Звісно автор статті знає призвіще даного героя. А чому мовчить??? Без конкретних фактів стаття видалась сухенькою.(Власна думка)

F
feri

як його звати ????? наш город мусить знати наших "героїв!!!!"

Читайте також