У Виноградівській міліції зміниться керівництво?

5
0

Прийом громадян у Виноградівському райвідділі міліції провів начальник обласного управління МВС України в Закарпатській області Віктор Русин. Як зазначив сам генерал, люди зверталися до нього переважно з питаннями взаємодії міліціантів з різними відомствами та організаціями району.

Зокрема, позитивно відгукувалися про співпрацю відділу кримінальної міліції у справах дітей з відповідними службами та відділами райдержадміністрації. За оперативне реагування на звернення громадян похвалив працівників райвідділу Шаланківський сільський голова. Один чоловік звернувся зі скаргою про те, що відкрито кримінальну справу, а жодних дій слідчим відділом не проводиться. Цю справу генерал наказав передати в Ужгород.

Також Віктор Павлович зазначив, що криміногенна ситуація у Виноградівському районі спокійна, адже тут проживають переважно законослухняні люди, які працюють, заробляють гроші власними силами. Звичайно, є раніше засуджені, але за ними здійснюється контроль. „Якщо говорити в загальному по області, то роботу райвідділу оцінюю посередньо, не можу сказати, що працюють добре. Більш-менш задовольняє мене як керівника лише ВКМСН.

Робота оперативного блоку, куди входять відділ по боротьбі з наркотиками, карний розшук, – не на тому рівні, як може працювати виноградівська міліція. Однозначно, мене не задовольняє робота слідчого відділу. Зараз відкрито сектор по боротьбі з економічними злочинами і вже маємо першу заяву про дачу хабара, сподіваємося і на подальшу плідну працю, адже з корупцією треба боротися, – каже Віктор Русин. – Я не хочу зупинятися на цифрах, оскільки статистичні дані мене не цікавлять. Більше звертаю увагу на авторитет міліції серед населення.

Це основний показник. Якщо люди не звертаються в міліцію із заявами, значить вони їй не довіряють. Також зараз я ставлю питання про те, щоб дільничий працював у своєму селі і районі, де проживає. Він знає всіх людей, володіє ситуацією і працюватиме лише на власний авторитет. Кадрові зміни тут будуть обов’язково, які – почуєте найближчим часом”.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також