У Виноградові квартирних злодіїв спіймали на місці злочину

16
0

Зловмисники зазвичай вибирають для крадіжки багаті об’єкти, звідки можна поцупити чималі суми грошей та коштовності. Тому заможним громадянам варто подбати про своє майно, аби воно не стало поживою для крадіїв.

Так, у Виноградові на пульті Державної служби охорони спрацював сигнал «Тривога». На місце події виїхала група затримання. Через дві хвилини правоохоронці вже були за вказаною адресою. Стражі порядку виявили зламані вхідні двері, а в помешканні побачили двох чоловіків. Ті, зауваживши людей у формі, спробували ретируватися. Один з них спустився по пожежній драбині, інший намагався втекти через двері. Однак там його і затримали працівники Державної служби охорони. Невдовзі попався і спільник. Як з’ясувалося, власник квартири був відсутній, а його помешкання знаходилося на сигналізації. Проте злодії цього не знали. Під час огляду у затриманих вилучили золоті речі, дорогий чоловічий годинник.

Правоохоронці не виключають, що зловмисники можуть бути причетними ще однієї крадіжки з іншого об’єкта. За цим фактом порушено кримінальну справу. Остаточний вердикт щодо затриманих повинна винести Феміда.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також