У Виноградові обстріляли будинок екс-прокурора, можливо з гранатомета (ФОТО)

36
17

На щастя, постраждалих від стрільби не має, адже вдома нікого не було. На місці події працюють працівники поліції.

У поліції розповіли, що  вибух стався сьогодні, 27 березня, близько 5:00 години ранку. Повідомив про інцидент правоохоронцям  мешканець Виноградова.

На місце події негайно прибули працівники поліції, які виявили, що на будинку пошкоджений дах та пошкоджено стіну біля нього. Постраждалих від пострілу немає, оскільки вдома нікого не було. Наразі експерти встановлюють знаряддя вчинення злочину.

— Просимо всіх хто став очевидцем даної події чи володіє будь-якою інформацією, що стосується даного факту, звернутися до найближчого відділку поліції чи зателефонувати за коротким номером «102», — пишуть правоохоронці.

Як підтверджують джерела Мukachevo.net,  будинок  належить екс-люстрованому прокурору Хустської прокуратури та 1 заступнику Закарпатської обласної прокуратури Івану Кайлу.

Спершу правоохоронці припустили, що будинок обстріляли з гранатомета, але тубус від нього поки не знайшли. Тепер експерти виясняють на місці, яким чином стався вибух.

До речі, у липні 2011 році у місті Виноградові на приватному дворі вже було здійснено підпал "Мерседеса" прокурора Івана Кайла. Палії знайдені не убли.

Колишнього прокурора Хустського району Іван Кайло громадські активісти вважають причетним до "кришуванням" резонансної кримінальної справи Павла Нагірного. Ще у 2014 році він офіційно заробляв 127 тисяч гривень.

Також, Іван Кайло є помічником у нардепа Валерія Лунченка на громадських засадах.

Дивіться також: Будинок екс-керівника міліції Закарпаття доби Януковича обстріляли з ручного гранатомета: Усі подробиці.

Коментарі

НМ
Не мигаль

Мигалю,йди на йух марго. А тих усих кайлив лунченкив и бандюкив всих пора вже сяк учити бути людьми кить не доходить нормально.Уже чорнов икров сруть та ще все им мало.В другий раз цильтеся хлопци липше най Бог вам помагат

М
мигаль

Пидарасы бандеровськи окупанты пойебани богдай бысьте уже уздыхали!!! Смирть уродам укромайдаунськым!!! Слава Пудкарпатськуй Руси!!!

М
мигаль

Пидарасы бандеровськи

О
О

належить екс-люстрованому прокурору Хустської прокуратури та 1 заступнику Закарпатської обласної прокуратури -вот куда амфитамин уходит,это ж надо так подсесть,тубус не нашли-а когда было что и тубус,и адрес с фото на месте преступления,очень востребованы тубусы с правильными полосками и у бойцов АТО много вопросов к хозяевам 3+этажных, экс-люстрованых,домиков и за 20 тыс.+машинок,и главное воины АТО давным давно перестали бояться бывших и теперешних распальцованных "авторитетов" и 3-х этажная тачка с 10-ти киловым телефоном никак не поможет против той же мухи.Зло на котором заработали эксы... всякие им по любасу вернется чинушкам и всяким крутякам, просто они настолько тупы,что не в состоянии понять как им может быть не "хорошо" теперь и главное их никто не защитит,потому,что защитники знают кто они такие-эх да ладно все и про все знают,люди имеют разные "приграничные"состояния,у кого-то теперь пробило на кого-то,у других потом пробьет,а "МУХ"по Украине немеряно...

Х
хачітос

гори ясно)

СС
Сергей Сергей

Следующий раз в него стреляйте,всю падаль вычистить с земли

В
Василю

правду хлопе пишеш, що уся та нибрязь із села, неодвчена, оділа на себе мантії, пагони, регалії, званія а потім ще вдають із себе "правозахисників" порушених свобод люей це злочинці! кажний най на себе чекає і той судя Придачук, який учора своїм рішенням, балажку вирішив отпустити в отпуск на канари і на повтору експертизу, щоб потом закрити справу за істеченієм терміна давності, ще й до них навідаються народні месники

Ш
шопа

Кайло помічник Лунченка може разом когось кинули на бабки.

7
77.77

Другий раз стріляйте коли буде дома! І дашо сильнішое возьміть обися нкмучив!

В
Василь

"До редакції". Навіщо злодіїв,гвалтівників,терористів,рекетирів та інших рогатих шакалів,які паразитують на крові і стражданнях народу ви називаєте "прокурорами","суддями","депутатами" та ін.? Злочинець - це злочинець і абсолютно не важливо,в яке крісло тупому бандюку-окупанту вдалося посадити свою сільську жопу. Вірніше обидві жопи бо у рагулів друга жопа знаходиться на тому місці,де у вменяємих,освічених городян знаходиться голова з мізками.

С
сват

це сигнал усім, хто колись робив злочини протів людей, уожний отримає своє рано чи пізно, усе тайне становиться явним, все вертається бумерангом для тих в пагонах. що народ принижували і знищували своїми методами "законними"

Х
хабарники

злодії в законі ненаситні мало їм усе їсти хочуть

В
Вальцман

То треба з шмеля було лупнути....а так..сегинь....завтра му поремонтують...

ДМ
дід Михайло

шкода, що не вбили.

П
Прокурорський

Палії ніколи не ублі знайдені. Це ублі привиди.

БЗ
борьба за власть

скромняга машини за 100 штук а в такій халупці жив. Він живе в Шаяні а туй лиш прописаний

Х
Хустський

Потрібно нагадати не тільки Кайлові, ще є такі фрукти як Бенца з ащуком та лунченком, які цю свиноту тягнули на посади всюди

Читайте також