У Виноградові освятили камінь майбутнього пам'ятника (ФОТО)

14
0

З нагоди 23 річниці виводу радянських військ з Афганістану 19 лютого у Виноградові проведено мітинг, під час якого освячено камінь майбутнього пам’ятника загиблим воїнам- інтернаціоналістам.

Перед присутніми на мітингу ветеранами війни в Афганістані, представниками громадськості, офіцерами та солдатами місцевого гарнізону виступили голова райдержадміністрації Тетяна Граб, голова райради Олег Любімов, в.о. міського голови Василь Ціцей, голова районної організації ветеранів Василь Ковачик, заступник командира військової частини Євген Бондар.

Виступаючі наголошували на боргу держави перед загиблими, а також живими ветеранами, які з честю виконали свій громадянський обов’язок, пройшовши вогняними дорогами війни в Афганістані. Майбутній обеліск, що незабаром буде зведено на центральній площі Виноградова, має стати символом шани і пам’яті загиблим землякам.
 
Владці нагородили грамотами активістів місцевої організації всеукраїнської спілки воїнів- інтернаціоналістів. А настоятель Свято-Троїцького кафедрального собору Михаїл Бідзіля освятив наріжний камінь пам’ятника, до якого було покладено кошики квітів від влади та громадськості.
 
Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в афганській війні, на їх честь пролунали військові залпи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також