У Виноградові поліція розшукує автомобіль, що збив двох пішоходів і втік

16
2

Невстановлена поки що машина білого або сріблястого кольору збила хлопця та дівчину і зникла з місця ДТП.

Вчора, 5 травня, близько 23:10 на лінію «102» з районної лікарні зателефонували у поліцію й повідомили про те, що у Виноградові по вулиці Комунальній автівка невстановленої марки здійснила наїзд на двох пішоходів і зникла з місця аварії. 

Виноградівські копи на місці встановили, що ввечері, близько 23:00, водій автомобіля, що рухався в попутному напрямку з пішоходами наїхав на них на узбіччі дороги. У результаті ДТП дівчина 15 років і хлопець віком 19 років з численними тілесними ушкодженнями опинилися у лікарні.

Поліція за даним фактом  відкрила кримінальне провадження, попередня  кваліфікація події – ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження потерпілим).

Копи ввели оперативний план «Перехват» та звертаються з проханням до громадян, які могли бути свідками ДТП або володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження водія, повідомляти на лінію «102».

Читайте також: В Ужгороді розшукують водія білої Skoda, який збив 8-річного хлопчика і втік.

Коментарі

Б
Бундаш

Попровбуйте йсе комусь докажіт.

Ю
ю

Пішоходи мають іти по узбіччі НАЗУСТРІЧ транспорту! Не знімаю вину з водія, але "ПІШОХІД ЗАВЖДИ ПРАВИЙ, АЛЕ НЕ ЗАВЖДИ ЖИВИЙ!". Люди добрі, думайте про себе, знайте, що вас дома чекають! Любіть життя, навіть якщо у вас пригальмований інстинкт самозбереження. А шофера треба покарати, показово, бо точно ще і п"яний був.

Читайте також