У Виноградові провели благодійний вечір

7
2

У четвер, 12 січня, у залі Виноградівської районної ради під патронатом райдержадміністрації відбувся благодійний вечір, метою якого стало пропагування милосердя та залучення коштів для Благодійного фонду «Рука допомоги», який опікується хворими дітьми з малозабезпечених родин.

 

Участь у заході взяли керівники району, депутати районної, міської рад, духовні отці керівники підприємств, установ, організацій, представники громадськості, підприємницьких кіл. 
 
Як зазначила у своєму виступі голова райдержадміністрації Тетяна Граб, незважаючи на прикрощі погоди, у залі панувала атмосфера тепла і милосердя, адже на заклик керівництва Фонду відгукнулася велика кількість людей, які небайдужі до чужого горя, і тим більше – хвороб дітей. Тетяна Дмитрівна подякувала усім благодійникам, які також протягом року допомагали фонду, перераховуючи внески на його рахунок. На запрошення організаторів відгукнулися і працівники Генерального Консульства Угорщини в місті Берегові, яке представляла консул Генрієтта Керекеш. Дольову участь у збір коштів внесли також  члени спільноти «Жінки у молитві» Успенської  греко-католицької громади   міста Виноградова. 
 
 Святковості заходу надала концертна програма, яка включали виступи фольклорного колективу будинку культури села Хижа, зразкового дитячого музично-драматичного театру  «Відродження» міського будинку культури, самодіяльного народного оркестру народних інструментів під керівництвом Віктора Марушки, учасників Арт- клубу «Прем»єра» (керівник Андрій Гріга) та учасника багатьох міжнародних конкурсів -  ансамблю народних інструментів села Пийтерфолво, керівником якого є Карло Кокош. По закінченні концерту було проведено аукціон картин місцевих художників Федора Сільваші, Карла Керечанина, Павла Кутлана та Мікловша Горонгозо, від якого було виручено кошти в 3400 гривень. Загальна сума благодійних внесків, які вдалося цього дня зібрати для потреб Фонду, склала 32 826 гривень.  Всі кошти буде використано для лікування, до обстеження та реабілітації важкохворих дітей міста і району.

Коментарі

M
mr

http://transkarpatia.net/index.php?newsid=4301

M
mr

Цього року в залі райради перед святом Василя зібралося чоловік 200, але контингент відмінний від тогорічного, тоді були в основному депутати районної та міської ради , а тепер і депутати, і чомусь багато дохторів, директори шкіл, директори підприємств, приватні підприємці, благодійники і навіть з Берегова приїхав угорський консул ( всі переживають за дітей із Виноградівського району). Із всього натовпу людей наш об’єктив не помітив лише голову районної ради Любімова О.В. голову Єдиного центру в районі, видно дуже зайнятий був державними ділами. Були депутати від Регіонів, БЮТа, Тігіпка, комуністів…, а від найбільшої фракції ЄЦ в рай раді були лиш три жіночки. Майже вирішили депутати від ЄЦ, «ош нейде наш фивник метати 50 гривню та не йдеме і ми» тільки не врахували що помагати треба не Ліс пушці ,а хворим діточкам. Можливо на 12 число в Любімова вже ся закінчили гроші із новорічної зарплати (як зачитував на сесії райради заступник Любімова голова ради за 11 рік отримав майже 150 тис

Читайте також