У Виноградові пройшов чемпіонат з важкої атлетики (ФОТО)

13
0

У суботу у виноградівському клубі «Атлант» пройшов відкритий чемпіонат Закарпатської області з важкої атлетики серед спортсменів 1995 року народження і старших.

Змагалися атлети з Великого Березного, Ужгорода, Іршави,  Сваляви, Хуста та Виноградова, а також один представник Угорщини – чемпіон всесвітніх ігор майстрів Габор Молнар. 

Під час урочистого відкриття чемпіонату посвідчення майстрів спорту України з рук голови Закарпатської федерації важкої атлетики Валерія Федорчука отримали брати Михайло та Олександр Гал. Перший досі був майстром спорту СРСР. Значні заслуги та особисті досягнення Михайла Гала  Подякою відзначив присутній на змаганнях віце-президент Асоціації майстрів важкої атлетики України Владислав Лисенко.
 
До учасників чемпіонату також з вітальним словом звернувся триразовий учасник олімпійських ігор, чемпіон етапу кубка світу Енвер Абаєв. За досягнення у спорті, проявлену волю до перемоги президент клубу «Атлант» нагородив кращих своїх вихованців комп’ютерними планшетами, мобільним телефоном та велосипедом.
 
Відтак розпочалися змагання на помості. У черговий раз значну свою перевагу продемонструвала команда виноградівських важкоатлетів, яка не знає поразок уже два роки поспіль. Перші місця у своїх вагових категоріях вибороли першорозрядники Ганна Керечан, Сергій Кротюк, Іван Варга, майстри спорту Микола Поп, Олександр і Михайло Гал. Другого місця удостоївся Юрій Шустур. А Михайло Свищо, який вперше вийшов на поміст після важкої травми, Василь Клейн та Іван Мица на цей раз були четвертими.
 
Завдяки керівництву клубу «Атлант» чемпіонат пройшов на високому організаційному рівні з використанням сучасних технологічних засобів. От тільки місцева влада чомусь проігнорувала обласний спортивний захід, її представник не прийшов на змагання хоча б для того, аби відмітити відрядження учасникам з інших районів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також