У Виноградові розшукують "протикачку" коліс (ВІДЕО)

9
11

Три місяці невідома жінка тероризує півміста проколюючи вночі шини автомобілів

У місті її прозвали «Виноградівська протикачка». Вона орудує, як пишуть в одній з місцевих руп у соцмережі, 3-4 рази на тиждень, окрім суботи та неділі, вночі, в період від 00:00 год до 01:00 год за київським часом. Прогулюючись вулицями міста Виноградів вона протикає колісні шини припаркованих на вулицях автомобілів.

Зазначають, що спочатку жінка це робила шилом, потім вже ножем. Зараз знову перейшла на шило.

Повідомляється, що одному з Виноградівців «протикачка» протягом двох місяців здійснила 15 навідувань, під час яких зробила 30 проколів шин. Невідомо скільки автовласників постраждало за цей час у місті.

Невловима «протикачка» відпрацьовала вулиці Руська та Достоєвського в жовтні та листопаді, вулиці Станційна і Миру в грудні до вулиць Гагаріна, Чкалова і Корятовича в січні.

Група ініціативних людей, що самі постраждали від її діянь, неодноразово намагалися впіймати шкодницю "на гарячому". Але їх спроби не дали жодних результатів.

Лише після цього вони вирішили заручитися підтримкою соцмереж, і закликають виноградівців приєднатися до припинення такого роду свавілля та неподобства.

Як стало відомо нашому виданню, зараз готується колективна заява постраждалих до поліції.

Також вони звертаються до автовласників, автомобілі яких стали жертвами, та тих кому щось відомо по цій справі, зв'язатися з ініціативною групою за одним із тел. номерів:  050-452-48-71 (Саша), або 050-906-39-36 (Віктор).

Коментарі

Ж
Женя

Правильно, нічого паркувати своє лайно на тротуарі

AH
ad hoc user

суд признає її психічно-хворою..... і непідсудною

Г
гость

пробила любовнику колесо,а спишуть на неі всі

1
123

Жінка напевно має свій шиномонтаж

B
Bondi

типирь ися паніка заляже на дно . Хоба на других камерах май ипно ся засвітила , товди щи мож буде учислити тай имити .

0
0634

так так, треба знайти її.

Ф
фегир

фекете, для тебе оно може й так. А у руках следователя то почти розкрита справа. Там роботи на пару днiв.

Ф
фекете

но і шо їв буде ?? се відео неможе нич доказати лим догадки які немож узяти до вніманія

K
ka

мабуть постраждала від аварії.. чи родичі її і мстить

Б
бот

Ну i якщо посудити, що це стосуеться всiх машин, а не конкретних - то скорiш за все це просто помста. Можливо ii родичiв у минулому роцi збили/убили. Хтось з ii рiдних мав постраждати у ДТП. Треба перевiряти.

Б
бот

Три мiсяцi уже коле колеса, а лем типир спохватилися написати у полiцiю? Шо они думали, ож iмут ii на горячуму та она розкаеться i всiм виплатить компенсацiю? Чи они з нив по-модному порiшають на мiсцi, а она потом пiде у полiцiю, з зявов, i колективну компенсацiю уплатать уже они юй. За самоуправство. Давно було написати. I кстатi, мiсця, де вона орудуе, говорять про те, що жiнка повязана з транспортом (кудись iде, приiзжае), це мае бути мiжмiське сполучення. Першi випадки (Руська-Достоєвського-Станційна-Миру) та час (пiвнiч-година ночi) говорять, що шлях ii починався iз ж/д вокзалу. Вона мала приiзжати на якомусь потязi додому, у Виноградiв та по путi розправлятися з чужим майном. Про це свiдчить i дорожна cумка, яка завжди з нею, а також дорожний одяг. Другi випадки (Гагаріна-Чкалова-Корятовича) говорять про те, що тепер (грудень-сiчень) вона почала iздити автобусом (автовокзал). Напевно i час помiнявся? Це мають бути вже ранковi години.

Читайте також