У Виноградові спалили прапор Партії регіонів і розбили портрет Януковича (ФОТО, ВІДЕО)

26
11

У Виноградові мітингувальники зірвали таблички з офісу районної організації Партії регіонів та приймальні народного депутата Івана Бушка.

Крім того активісти зірвали прапор партії регіонів з фасаду будівлі по вулиці Миру та підпалили, - повідомляє "Голос Карпат".

Також у Виноградові 19 лютого о 14-ій годині на площі Миру розпочався мітинг в підтримку акцій протесту в Києві. Там зібралося близько двох сотень чоловік. Мітингувальники в черговий раз прийшли на Народне віче, аби висловити свій протест до президента України та керівників силових відомств, які борються з Майданом у Києві.

З промовою виступив голова Виноградівської районної ради Олег Любімов. Він звинуватив владу у загибелі десятків людей: 

"Цілий ряд областей збираються, щоб сказати, що в них немає президента Януковича, тому що з моменту, коли почали летіти кулі, коли почали вмирати люди, президент Янукович себе делегітимізував. Він став звичайним бандитом, наділеним владою. В народі про такого говорять «мавпа з гранатою», - зазначив Любімов.

За інформацією журналіста "Новин Виноградівщини", після виступів група опозиціонерів зайшла в кабінет голови райдержадміністрації, де розбила портрет Президента Януковича, а голову РДА Михайла Кочіша закликали відмовитись від займаної ним посади.

Михайло Кочіш вийшов на площу до мітингарів і привселюдно заявив, що не тримається за свою посаду, готовий належним чином прозвітуватися перед громадою про свою роботу і в законний спосіб прийняти її вердикт.

Звіт голови райдержадміністрації можливо буде заслуханий вже у п'ятницю на сесії райради.

Коментарі

Ш
Шахта

Быдлота беснуется ! Ведет ожесточенные бои с портретами президента, портреты вооружены до зубов, но смелые рагули под выкрики зик хай! успешно подживают вооруженное фото .... Дали буде!

K
kovach

Тут и удивляться нечему.Таких жанн полно в стране.Которые присосались к корыту и живут счастливо.Прокуроры менты судьи и прочая наволоч.Вот они и защищают власть.А многомиллионный народ Украины для них дебилы нищета мразь...Бо посмели нарушить их покой.

Т
толя

жанна яка ви кровожерна,просто жаннадарк.

Ж
Жанна

Слава Богу,а померлим-вічна память.Співати славу бандитам з майдану можуть лише такі ж бандюки,як вони.Лише бидло може бити українців і нищити та грабувати.Вина Януковича є,бо виховав це бидло,яке треба було душити в зародку!

ДЖ
для жанни

з вашими висловлюваннями не згідний.ту бандитсько-вовчу та голодну зграю ригалів на чолі з їх лідером підерасом-зеком давно слід було відсторонити від правління державою.хіба ж такий у нас повинен бути гарант конституції,який допустив кровопролиття? в цивілізованій країні подібний йому "правитель" давно б сам пішов у відставку.Він не відчуває,що народ україни ним незадоволений? а може не хоче відійти від великого корита та розпрощатися із золотим унітазом,з якого б мав їсти гівно,що насере народ. Він цього давно заслужив своїми протиправаними діями та знущанням над власним народом.Слава украЇні та її доблесному народу.слава героям,які полягли на столичному євромайдані в ім"я перемоги.банду геть!

П
пенсіонер

Цирк!!!! я пенсіонер,і коли ішов по вулиці почув як людей закликають іти на площу,здавати гроші шоби підтримати людей на майдані,то вибачте мені,за ту мізерну пенсію шо мені дає держава,я ще маю платити ідіотам,яких на майдан ніхто не гнав,а просто задля адреналіну пішли туда,я маю їм останню копійку з хати видати? а сам подихати чи як? у вас настільки тупа логіка шо я слів не маю.

5
5555

Якби ще Любімова спалили там же при вході, я б аплодував стоячи

М
михайло

ви як малі діти,може настав час уже подорослішати? опозиція тягне нашу країну на дно,нищиться усе,без винятку,а потім потрібно буде кошти щоб відновити,то для чого ви нищите все???

А
Анна

ну як же без Любімова,я думаю якби прибрали цього пуделя,то було би ліпше,підбурює народ як ті лідери опозиції,які до речі живі, на відміну від десятка померлих через те,що вони пішли за тими ідіотами.Хватить уже народ підбурювати,остепеніться вже.

M
milosh

жесть піздєц..

Ж
Жанна

Ну що ще можуть дебіли?Хіба що повоювати з портретами і прапорами.Ніщета ,тупа голота і озлоблена мразь,скоро вас знищать як тараканів.

Читайте також