У Виноградові «вдарили» по корупції автопробігом

6
0

5 автомобілів з гаслами проти корупції проїхали весь Виноградівський район

У Виноградівському районі Закарпаття відбулася незвична акція «Вдаримо автопробігом по корупції». Організований керівництвом Антикорупційної приймальні м. Виноградова, цей захід мав на меті привернути увагу мешканців міста та району до проблем боротьби з проявами корупції, особливо у владних кабінетах. Про це сьогодні, 11 листопада, власкорові ЗІКу повідомили організатори заходу.

5 автомобілів з національними прапорами та різноманітними гаслами проти корупції проїхали майже весь Виноградівський район. Увагу закарпатців привертали заклики на кшталт «Не годуй паразитів – не давай хабарі».

Один з організаторів акції, депутат Виноградівської райради Еміл Токач прокоментував акцію так: «Від корупції у органах влади Виноградівський район страждає дещо по-своєму. Це стосується розбазарювання коштів бюджету. Величезні суми з районного бюджету йдуть на невиправдане преміювання та оплату праці неймовірно «роздутого» штату працівників апарату районної ради. Всі ці порушення були виявлені у ході перевірки КРУ, проте, як виявилося, жодних заходів з притягнення винних у фінансових махінаціях осіб вжито не було. Прокуратура області посилається на районну прокуратуру, а районна своєю чергою посилається на відсутність у них актів перевірки, у зв’язку з чим неможливо вжити жодних заходів. Така ситуація дуже обурює, адже складається враження, що навмисне затягується час».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також