У Виноградові влада зустрілася з членами родин учасників АТО (ФОТО)

11
0

21 жовтня у великому залі Виноградівської РДА відбулася зустріч представників районної влади з сім'ями військовослужбовців, які нині перебувають у зоні АТО, а також родичами загиблих, - повідомляє офіційний сайт установи.

Голова райдержадміністрації Віталій Любка підкреслив, що метою зустрічі було вивчення стану справ та вирішення проблемних питань  військовослужбовців та членів їх сімей. Для комплексної роботи з вирішення питань при райдержадміністрації створена робоча група.

В ході зустрічі виступили матері та дружини військовослужбовців, які озвучили проблемні питання, над вирішенням яких повинні працювати спільно військкомат та влада району. Також обговорено питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування поранених, надання юридичних консультацій, вирішення земельних питань, визнання статусу учасників АТО, надання державної соціальної допомоги, вирішення питання пільг, оздоровлення родин у санаторіях краю тощо.

Підвиноградівський сільський голова Андрій Деяк запропонував створити в районі громадську організацію з військовослужбовців та учасників АТО, адже гуртом і питання вирішувати легше.

За підсумками зустрічі було дано ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування щодо подальшої організації роботи з вирішення проблемних питань мобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей. Незабаром має відбудутися зустріч з сім'ями мобілізованих, які проживають на території району.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також