У Виноградові змагалися перукарі

6
1

16 травня на базі Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії перукар (перукар-модельєр), в якому брали участь вісім учасників з Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету, Хустського та Мукачівського професійних ліцеїв сфери послуг, Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.

Програма конкурсу передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів.    

Теоретичний тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань зі спеціальних дисциплін та включав виконання тестових завдань на персональному комп’ютері.
 
 Практичний тур відповідав кваліфікаційним вимогам перукаря 2 класу і передбачав виконання фантазійної зачіски з довгого волосся на своїй моделі.
 
 Усі учасники успішно виконали теоретичні та практичні завдання, продемонструвавши естетичний смак, майстерність при виконанні складних зачісок, вміння застосовувати отримані знання при виконанні конкурсних завдань. 
 
За результатами конкурсу та на підставі рішення журі II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії перукар (перукар-модельєр): 
 
І місце – Гелатічова Галина, учениця Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ набрала 91 балів із 95 можливих;
 
ІІ місце – Гойду Рената, учениця Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ набрала 80 балів; 
 
ІІІ місце – Боджа Дарина, учениця Хустського професійного ліцею сфери послуг набрала 77,5 балів.
 
Бажаємо переможцям та усім учасникам конкурсу творчих успіхів і натхнення у подальшому професійному зростанні.
 

Коментарі

X
xxxx

a,господарки ?

Читайте також