У Windows 8.1 повернуть кнопку пуск

3
0

У Windows 8.1, також відому як Windows Blue, Microsoft може повернути звичну для всіх кнопку "Пуск".

Після завантаження операційна система також зможе переходити відразу в режим робочого столу, минаючи "плитковий" інтерфейс, що зробить її більш схожою на традиційні версії Windows.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті з'явилася збірка оновленої Windows 8. Вивчивши її програмний код, фахівці дійшли висновку, що Microsoft має намір повернути в систему кнопку "Пуск" і реалізувати можливість завантажуватися безпосередньо на робочий стіл.

Очікується, що оновлення принесе безліч косметичних змін до "вісімки". По-перше, Microsoft розширить число допустимих розмірів "плиток", які можна виносити на робочий стіл.

Їх можна буде зменшувати до 1/4 від стандартного розміру, а також збільшувати в чотири рази.

По-друге, режим прикріплення до екрану (Snap View) почне підтримувати до 4-х додатків одночасно, а кожна програма зможе займати половину екрану.

Ще одне нововведення торкнеться нової панелі Personalize на робочому столі. З меню персоналізації можна буде вибрати "шпалери", змінити акцентний колір і фон.

Крім того, Blue почне підтримувати нові жести управління. Наприклад, провівши пальцем знизу вгору, знаходячись на стартовому екрані, користувачі зможуть вивести список всіх додатків.

Найімовірніше, Windows 8.1 буде поширюватися безкоштовно як апдейа для Windows 8. Всі користувачі поточної версії ОС зможуть оновитися до 8.1. Імовірно Windows Blue вийде в серпні.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також