У ЄС нагадали Україні про обіцянку скасувати мораторій на експорт кругляка

16
9

Це одна з умов для отримання нашою країною 3-го траншу макрофінансової допомоги ЄС, який складає 600 мільйонів євро.

– Ми все ще дуже чекаємо, що всі умови будуть виконані. Ці питання піднімав віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс з прем’єр-міністром України, й вони також обговорювалися президентами Порошенком, Юнкером і Туском, – зауважив у інтерв'ю Українським новинам перший секретар відділу торгівлі та економіки представництва ЄС Жослін Гітон, уточнивши, що скасування мораторію на експорт кругляка є однією з умов отримання 3-го траншу.

У разі виконання усіх зобов'язань третій транш макрофінансової допомоги від ЄС Україна може отримати в січні, зауважив єврочиновник.

Слід відзначити, що тема мораторію на експорт лісу-кругляку є однією з найболючіших в Україні. Хоча не стільки питання експорту кругляку, як ненормовані та незаконні рубки в Карпатах, про що є чимало публікацій та розслідувань.

Додамо також, що днями Петро Порошенко підписав закон про заборону вирубок пралісів у Карпатах.

Коментарі

ПТ
пак туй айно

сись Ф май файно вповів.. на уто всьо

І
ІШТВАН

ЯКБИ ВІ *УКРАЇНА(БУЛИ ПОТРІБНІ ВОНИ БИ УЖЕ ДАВНО ВАС ЗАБРАЛИ В ЄСа то що вам дали безвіз без права на роботу то ще не значить що вас приймуть у ЄС може через років десять

Й
йоушко

семен семенич У Європі ви жебраки нахер не потрібні! у Європі лісу більше ніж всі карпати уєдно а кіть українці такі дурні як ти то вже ваша проблема !А задарь тато мамУ не сам знаєш што робить!

М
Мукачівець

В жопу собі хай свій транш запхають! Залиште наш ліс! Не ви його ростили щоб рубати!

Ф
ф

нехай україна напомнить європі про будабешський мемурандум і про порізану на металолом ядерну зброю К Р А П К А

І
Іштван

Європа нас любить, гейропа нас підтримує ага.... виродки вони і Україну їм треба як джерело копійчаної робочї сили і сировини. Скачте дале, ще сь те на Майдан не уйшли? Не заплатили, правда?)

5
5005

Болт уд маховика, а не зняття мораторію !

СС
Семен Семенич

А што ви думали.Нашто Еуропа так боролася за Украіну.Европі треба ліс землю та робочое бидло аби жити припеваючи.А украінська сама тупа нація рабів та бидлоти мае жебракувати ти подачки приймати в вигляді траншів та кредитів.Скачме дальше під солодку шоколадку від гаранта

С
сусідка

пак туй айно, ЄС нагадала.... тоті мільйони у жеб розкрасти , деревля постинати гет шо ся обстало тай дикі свинчата вибити бо чума .. йдеме дале..

Читайте також