У ЄЦ наголошують, що Марія Коваль-Мазюта, яка претендує на Ужгородську РДА, не з їхніх лав

41
0

Представляючи минулого вівторка список претендентів на посади керівників районів, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко назвав і Марію Коваль-Мазюту як єдиного кандидата на посаду голови Ужгородської райдержадміністрації.

Одразу деякі засоби масової інформації пов’язали прізвище Коваль-Мазюти з партією «Єдиний центр». З цього приводу ми звернулись за коментарем до голови Ужгородської районної організації «Єдиного центру», голови Ужгородської районної ради Михайла Фединця.

– Марію Юріївну Коваль-Мазюту знаю не один рік, адже вона втретє обрана Кам’яницьким сільським головою. Поважаю її і як людину, і як керівника, котра зуміла багато зробити для розвитку Кам’яниці, а отже, і району. Мене дивує позиція деяких засобів масової інформації, котрі одразу поспішили зробити Марію Юріївну членом «Єдиного центру». Як керівник районної організації цієї партії заявляю, що Марія Коваль-Мазюта не була і не є членом «Єдиного центру». Отож прошу не шукати політичного підтексту у призначенні Марії Юріївни на посаду голови Ужгородської райдержадміністрації, – підкреслив Михайло Фединець. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також