У Загоні в багажі українця митники знайшли частини зброї та пакет з канабісом (ФОТО)

8
2

Чимало частин зброї було заховано в багажі українця, якого перевірили співробітники угорської податкової та митної служби у Загоні.

Вантажівка, водій і пасажир якої подали заявку на митний огляд у пункті пропуску "Загонь-Чоп", прибула з України. Під час огляду транспортного засобу угорські митники також перевірили багаж обох чоловіків.

Серед подорожніх речей знайшли кілька частин зброї, зокрема механізми замків, ремені, підплечники, приціли та магазини для патронів.

Пасажир розповів, що на прохання родича віз цю сумку до Будапешта, але не знав, що в ній знаходиться. Натомість було проведено додатковий огляд чоловіка і у внутрішній кишені його куртки було знайдено пакунок з речовинами, схожими на наркотичні.

Таким чином було складено протокол за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами, а також зберігання наркотиків. Долю затриманого вирішить суд.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Топнок

Такі гі персонаж знизу показують наскільки важливо перевірятись у психолога. Цьому аже не помогти його шиза вже настигла

ХВ
хто вкурсі?

На котрого віхра йому ті старі маузерські, чи мосінські магазини, затвори, мушки? А решта - стволи, курки, ложі+приклади де?

Читайте також