У "Закарпатгазі" кажуть, що виділили понад 5 мільйонів на підготовку до опалювального сезону

6
8

Цьогоріч вони витратили 5,2 мільйона гривень для забезпечення безаварійної роботи системи газопостачання Закарпатської області в опалювальний період 2015-2016 років.

Яа інформацією прес-служби цьогоріч, зокрема, проведено комплексне приладне обстеження майже 1582 км газопроводів при плані понад 1433 км. Відбувається й планова заміна газового обладнання газорегуляторних пунктів (ГРП) та шкафних газорегуляторних пунктів (ШГРП). Наразі закуплено 8 одиниць ШГРП для встановлення їх у вересні-жовтні у Виноградівському, Мукачівському, Міжгірському, Тячівському районах і виконано реконструкцію та заміну понад 2,7 км газових мереж у Мукачівському, Свалявському, Іршавському та Хустському районах.

Крім цього, в ході підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років проведено ревізію 300 одиниць ГРП, 594 – ШГРП та 172 засувок у газових колодязях, а також - планово-технічне обслуговування газових приладів у більш ніж 108 тисячах помешкань закарпатців.

Також,  цього року «наголос» було зроблено на прийняття в експлуатацію газових котлів для автономного опалення квартир багатоповерхової забудови населених пунктів області та безкоштовне встановлення лічильників природного газу споживачам, помешкання яких облаштовані газовими плитами та протічними водонагрівачами.

Протягом літніх місяців перших зареєстровано понад 1150 штук, других встановлено майже 680. Неприйнятими в експлуатацію залишаються понад 9,3 тисячі котлів автономного опалення помешкань багатоповерхівок. Також обстежено на готовність до роботи в холодний період року 194 котельні соціальної сфери, 106 з яких потребують у цьому сенсі значних доопрацювань.

Дивіться також: На закарпатців чекає чергове підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Коментарі

П"
ПАТ "Закарпатгаз"

Хтось активно і незрозуміло навіщо роздмухує неправдиву інформацію. Ще й підписується нами. Важливо: якщо виникають питання - ЗВЕРТАЙТЕСЬ НАПРЯМУ ДО НАС. НЕ ЧЕРПАЙТЕ НЕПЕРЕВІРЕНУ ІНФОРМАЦІЮ З ДЖЕРЕЛ, ЯКІ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ НЕ МАЮТЬ ДО КОМПАНІЇ!!! Зважаючи на нинішню ціну на газ зрозуміло, що більшості людей важко сприймати її, але до чого тут облгази? Ті, хто цікавився, вже давно зрозуміли хто встановлює ціни на комунальні послуги, в тому числі і на природний газ. В свою чергу ми також оприлюднювали інформацію про складову ціни і яка частка залишається в облгазі. Ця інформація не є закритою і оприлюднена на корпоративній сторінці. Якщо споживачам потрібне роз’яснення - звертайтесь. P.S. Для клієнтів є прохання - шукайте інформацію на офіційній сторінці zk.104.ua, а не через анонімні коментарі провокаторів.

Д
Добрый

Читай внимательней и не провоцируй. И для общего развития - облгаз, также как облэнерго частные фирмочки - монополисты. Что хочу - то и ворочу! Потому и цены на услуги конские. ПАТ Закарпатгаз - http://zakgaz.com/

ДМ
добрий молодець

добрий пише правду, реєстрація котла опять з вересня піднялася в ціні і коштує для будинку десь 4-5 тисяч гривень, коли у вас уже все зроблено, Обдираловка нарорду ду конкретне, але всі мовчать, в тому числі і наші депутати. АУ, ДЕ БАЛОГИ І ЇХ ЮРИСТИ, ко повість людям правду кому ідуть в карман ці баснословні, для простих людей гроші ??? і так далі.

Г
газ

выдилили комусь укарман....ти милийончики их будуть грити,лем ни вас хлопци..!иште пасулю обы теплише было...

З
злой

но и жиды себе на уме...Отопительный сезон с 1 ноября!!!!!!!! а в октябре будет уже студено!!!!! до 1-го по 7,18!!!!!СЛАВА ЖИДАМ!!!!! СЛАВА ХАЗАРСКОМУ КОГАНАТУ!!!!!!!

Д
Добрый

Бедный Я!!! Ты попал на семь кругов ада. 1. Трамбуешь в газовое хозяйство и заказываешь проект. 2. Монтажники газовщнки варят по проекту и составляют Акт выполненных работ. 3.Ждёшь дядьку регистратора. 4.Платишь за всё - за проект, работы, расходники, счётчик, налоги, мамину маму! Там ещё кучи справок, проект квартиры или дома, Справка про рабочий дымоход! Короче Ад и Израиль! И да! Удачи тебе и крепких нервов!

Д"
до "я"

Хм.. якщо ви серйозно то уже біжіть в газове та зареєструйте свій котел. Ціна за газ з 1 жовтня до 200 кубів 3,60грн, все що за 200 кубів по 7.18. Тобто спалили 250 кубів платите 720+359=1079грн. Якщо не зареєструєте котел то ціна для вас буде вся по 7.18грн. Берете всі документи і шуруєте в газове, там вам розкажуть що потрібно!

Я
я

Акотли регіструвати треба підскажіть як

Читайте також