У Закарпатській дитячій лікарні на голову дитини впав тенісний стіл: малюк - в реанімації

34
34

Батьки чекали своєї черги до кабінету зробити УЗД серця

Військовослужбовець з міста Чоп Закарпатської області Олексій Слинько вже другу добу переживає за життя єдиного сина , який вчора ледь не загинув у лікарні , очікуючи прийому у лікаря.

Як розповів «Сегодня» батько трирічного Віті , з поліклініки Чопа , де сім'я військового знімає квартиру , їх направили в дитячу лікарню Мукачево на консультацію з лікарем- кардіологом .

«Сімейний лікар запідозрив у дитини збільшення серця і вчора , близько 12-ї дня , ми приїхали на консультацію . Там дуже великі черги , багато дітей , дорослих , словом , в коридорі - ціле стовпотворіння. А в кутку стояв величезний тенісний стіл , припертий до стінки під кутом дев'яносто градусів » , - розповідає 33- річний Олексій .

За словами батька , малюк лише на мить відбіг від матері.

«Поки ми чекали своєї черги до кабінету зробити УЗД серця , дитина на секунду відбіг від матері. Дружина миттю кинулася за ним і як тільки схопила Вітю за руку , той стіл накрив мою дитину з головою » , - каже Олексій.

Маленького Вітю відразу віднесли в реанімацію тієї ж лікарні - у малюка перелом основи черепа і крововилив у мозок.

За словами Олексія , минула ніч пройшла без змін , стан у хлопчика стабільний , але в будь-яку секунду можуть бути погіршення. Хоча лікарі заспокоюють , якщо відбудеться «диво» , і стан протягом трьох діб не погіршитися - можна буде сподіватися на краще.

«Я не хочу нікого карати , мені головне , щоб син видужав. Звичайно ж, приїхала міліція , я дав свідчення , чекаємо результатів судмедекспертизи , але більше я нічого не з'ясовував » , - каже чоловік.

Найголовніше , як стверджує Слинька , відразу ж після того, що сталося цей « кривавий » стіл прибрали.

Ми намагалися зв'язатися з головлікарем Закарпатській дитячій лікарні , але Єлизавета Біров виявилася у відпустці.

У прес -службі УМВС Закарпатської області «Сегодня» повідомили , що Мукачівський міськвідділ міліції зареєстрував цей факт як нещасний випадок , а чи будуть шукати винних - покаже час.

Тетяна Самотий, "Сегодня" 

Коментарі

1
132123

а туалети всім подобаються? жах! двері не закриваються, незрозуміло чи М чи Ж (Ж+М), один унітаз на всіх.

1
12

Заробітна плата у лікарів дійсно мала,але дивлячись на те,з яких авто виходять зранку лікарі,в який брендовий одяг вони одягнені,то не скажеш. Головний лікар постійно хвалиться у ефірах ТБ про якісь закордонні тендери, які вони постійно виграють,не без своєї вигоди. А якщо якесь ЧП,то постійно в ефірах видно начмеда,бо головний лікар у відпусці. Цікаво,а скільки днів триває чергова відпустка у головного лікаря? А про лікарів можна сказати одне: більшість лікарів бездушні, черстві та егоїстичні. До речі, в лікарні повинен бути інженер по техніці безпеки.За час керівництва пані Біров,пройшовшись коридорами поліклініки можна побачити все те,що було в 1991 році.Травматологи, рентген-кабінет, томографія знаходиться на 4 поверсі, а ліфт не працює. До речі, декілька років тому у лікарні був випадок, коли з 3 поверху випала дитина, покарання небуло.Шановні пані та панове,бажаю Вам та Вашим дітям міцного здоровя,батькам потерпілого хлопчика терпіння, а хлопчику виздоровлення скорішого.

В
Василь

Чому в нашій державі так звикли звинувачувати лікарів та робити їх крайніми? Якби хтось з вас пожив у шкурі лікаря і відчув навантаження яке має лікар за 24 години, тиск з боку керівництва і держави,заробітну плату отримував таку як лікарі отримують. Попрацювали б в умовах взагалі непридатних для користування. Посиділи б на прийомі, прийняли б за пів дня майже 60 чоловік, а потім до вечора пішли б на виклики. То Ви б так ніколи не казали що "врачи виноваты 100%", взагалі почали б хоть трішки поважати, а не поливати брудом і звинувачувати.

Б
бировка

нахер би року зайти люди ну нормальную на ии ми це пизда лиса и вид виду ванн я и графики взятки вон их

М
мукачивець

би року нахрен ий голову проломити столом пи дер ка лиш знак бигати и ви прошу ва ти собой нахер ии и в загнали там бардак ликари ходят ь на роботу в обид козли а дойти з семи папку стоять зв ил ь нити и найти люди ну котра их там пола мае и графики и взятки и все

*
*****

Це не лікарня,а божевільня-страшні черги,тіснота і одна маленька кімнатка на всю лікарню,щоб погодувати дитину!Тут ще якийсь дурень знайшовся,що розповідає іншим,як треба дивитися за дітьми,які годинами,стоять,сидять,лежать у матерів на руках в черзі до кабінетів?!А ти пройдися по цій лікарні о 10-й годиніранку,тоді менше будеш давати поради!

МС
Микола Староста(Жалива)

Я знаю шановний "читачі", що мене багато хто з єцошів не любить та готовий яду дати. Не політикою треба займатися "ДОХТОРАМ", а РОБОТОЮ!

Ю
Юджин

Тут лише читаєш про це, то вже чорти беруть від того ужасу, то можу собі уявити злість, і водночас відчай батьків... Хочеться взяти автомат і розстріляти всіх винних, починаючи від того "василя", який той стіл там поставив, до завідуючої, яку крім заробітку більше нічого не цікавить...

Т
Т851Л484З

врачи виноваты 100%

ДЖ
до жені

Вони не запізнюються, але працювати починають не вчасно. Вже не кажучи про те, що поміж простих пацієнтів є протеже

ДП
До Політолога

Ви трішки сам заполітизувався;)

Ч
читачі

А пан "Жалива" ядом не захлиснеться одного разу? Ото був би інциндент)))

П
Політолог

Проблема у тому, що деякі керівники займаються не роботою,а політикою.

К
Коментатор

1. Мукачівське інтернет-видання могло подати цю прикру новину оперативніше. Все-таки в Мукачеві це сталося. 2. Пишуть у новині, що головний лікар у відпустці, хтось з коментаторів перекручує, що вже на лікарняному. Головна лікарка після такого може дійсно захворіти? Не подумали? З. Всюдисущий борець із ЄЦ Микола Староста і тут приплітає політику. Вам, пане, до Біровки, як грішнику до раю, і це не підлягає контраргументам. Ви записалися, зрештою. Є межі, котрі порядні люди не переступають. Ви вже давно за межею. 4. Лікарям, котрі лікують постраждалу дитину, успіхів у лікуванні. 5. Невинній дитині - Божого заступництва. 6. Батькам - мужності. 7. Недоброзичливцям, що радіють з даного випадку - просвітлення розуму і почуттів. 8. Правові питання з висновками покаже час.

ДЖ
до жені

Ти хоть один раз бачив щоб лікарь запізнився на роботу?

Ж
Женя

Наша дитяча лікарня, це просто жахіття. Щоб дочекатися черни до якогось лікаря треба чергу займати всією сім'єю. Лікарі починають роботи коли хочуть, з маленькими дітьми по пів дня просиджують в поліклініці.

ЗП
за правдк

Не країна а ....... стіл тенісний в лікарні.....не має слів.... завудуючу звільнити!!!!!

С
Слов"янин

Вельми жаль, що на хлопчика впав тенісний стіл. Треба винуватців віддати до суду, але це не означає, що потрібно розхитати державу.

W
Waterproof

стан у хлопчика стабільний , але в будь-яку секунду можуть бути погіршення. Хоча лікарі заспокоюють , якщо відбудеться «диво» , і стан протягом трьох діб не погіршитися - можна буде сподіватися на краще. Стандартні слова після крововиливів у мозок (інсульти, черепно-мозкові травми). Насправді лікарі нічого ніколи точно не знають, і зазвичай притримуються гірших прогнозів, але ж рідним так прямо не скажеш. Після трьох днів так само жодної гарантії, померти може і на двадцятий день, якщо стан важкий.

Д1
до 117

Явно, що у тебе немає дітей! нічого не мислиш в таких ситуаціях!при величезних чергах - природньо, що маленька дитина не буде стояти на одному місці! завтра хай там залишать без нагляду заряджений пістолет!саме йому й місце, як і тенісному столу у ДИТЯЧІЙ лікарні!

1
117

Які каски?Елементарна увага за маленькою дитиною.

Н
небайдужий

Давно пора навести порядок в цій лікарні.Похід до лікарів на консультацію, чи обстеження, за УЗД я взагалі мовчу- це страшна "каторга" як для діток так і для батьків. Все зрозуміло- лікарня одна- діток багато, ВЕЛИЧЕЗНІ ЧЕРГИ,дітки просто не витримують .І думаю має бути якесь вирішення цієї проблеми, адже ми так прагнемо до ЄС , а в цивілізованих країнах такого ніде немає. Батькам бажаю не втрачати надію, молитися, а хлопчику швидкого одужання.

МС
Микола Староста(Жалива)

1+1 та її кореспондентка Зотова теж мовчить за трагедію! Так звані шукачі правди набрали в рот води. СТРАШНО про куму Балогані щось говрити.

М
мукачевец

Бировку эту безмозглую в тюрягу надо!!! Сучка та ещо депутатка херовая ецуновская!!!

МС
Микола Староста(Жалива)

М-студіо тепер мовчить! Не проплачених матеріалів вони не знімають!

Д1
до 117

Завтра в ДИТЯЧІЙ ЛІКАРНІ буде "під кутом", не під кутом, на потолку, на стіні без різниці де БУДЕ висіти, лежати, стояти колода, то теж по Вашому винні батьки. В ЛИТЯЧІЙ ЛІКАРНІ має бути чисто, тепло і БЕЗПЕЧНО!!!!!! І винні не батьки... Звашого коменту виходить, що в обласну лікарню треба йти в касках і бронежилетах., бо хоч що може впасти на голову? "в цивілізованих країнах", є таке поняття, як техніка безпеки, і лікарні тим більше дитячі під особливим контролем... ще декілька днів тому головний лікар роздавала інтервю м-студіо, а як проблема то на лікарняному... ну-ну

Д1
Для 117

Ерунду не пишите !!! Родители не виноваты что теснота да очереди и что ребенок побежал,вы бы прав лишали...Чудовище какое то!!!

Д1
до 117

батьки якраз таки не шукають винуватих, їм головне здоров'я дитини

МС
Микола Староста(Жалива)

Головній лікарці треба не політикою займатися(депутат аблради ЄЦ), а реальним станом лікарні.

1
117

Тенісний стіл на колесах,під кутом 90 градусів підпертий до стіни-по законах фізики мав лежати.Двоє батьків не догледіли дитину,а тепер шукають винних?В цивілізованих країнах таких "батьків" позбавляють батьківства

Я
Я

Дай то Бог малышу выздороветь поскорее и без последствий! Родителям держаться! Виноватый должен быть наказан, это по любому !

2 оо

Тенісний стіл в коридорі. Шкода дитину та батьків, а дебіла, що туди припер стіл не завадило б притягнути до відповідальності.

1
111

Правду говорять про нашу медицину-не лічать,а калічать. Просто жах таке чути.

О
оо

Тенісний стіл в кабінеті УЗД, та ще й в дитячій лікарні? Дивно...

Читайте також