У закарпатській міліції нагадали, що розшукують Нагірного

17
2

Міліція запевняє, що продовжує розслідування резонансної автопригоди на Хустщині, де з вини посадовця загинули люди.

У СЗГ УМВС України в Закарпатській області інформують, що у зв’язку з постійним надходженням до УМВС України в Закарпатській області численних скарг мешканців Закарпаття  щодо неефективного здійснення розшуку підозрюваного Нагірного П.І. у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинули Пригара Г.В. та Пригара В.В., інформуємо громадськість, що у ході проведення розслідування вжито та вживається комплекс заходів (у т.ч. слідчих та розшукових дій), спрямованих на встановлення місця переховування Павла Нагірного.

Його оголошено в міжнародний розшук, активізовано у цьому напрямку роботу по лінії Інтерполу.

На даний час слідством встановлено, що розшукуваний Павло Нагірний перетнув державний кордон з Угорською Республікою та в Україну не повертався. Разом з цим, відпрацьовується версія щодо перебування його у США в своїх близьких родичів.
 
Одночасно  інформуємо, що за зверненнями громадськості Управлінням МВС України в Закарпатській області неодноразово проводились службові розслідування, за результатами яких до окремих працівників вживались суворі заходи дисциплінарного впливу.

Управління МВС області запевняє, що й надалі буде інформувати громадськість про результати розшуку Нагірного П.І.

У свою чергу, просимо мешканців краю повідомляти будь-яку інформацію про місце переховування підозрюваного, конфіденційність інформації гарантуємо.

Інформацію можна повідомити за тел.102, в  Хустський МВ УМВС: тел. 4-35-55, в УМВС тел.61-45-70.

Коментарі

Л
Логос

Розшукують, бо грошi ся кончили

D
dfcbkm

Турдай В.І. порядна людина, шкода, що люди не обізнані з вулиці дають йому таку характеристику. Працівники УМВС не висловлювали обурення щодо його призначення, всі знають Василя Івановича виключно з хорошої сторони, преса перекручує всі факти. Справа Нагірного- це питання не до нього, а до прокуратури, чому вчасно не вжили заходів до унеможливлення Нагірним переховуватись від слідства... - See more at: http://www.mediacentr.info/socio/pershij-priklad-narodnoji-ljustraciji-na-zakarpatti__118131#sthash.W3t7F4J0.dpuf

Читайте також