У закарпатській міліції зайнялися інцидентом з угорським християнським ансамблем

10
4

Правоохоронці звертаються до редакції Мукачево.net за уточненою інформацію.

Керівництвом УМВС України в Закарпатській області за повідомленням на Мукачево.net призначено службове розтеження. Задля якісного проведення розслідування УМВС звертається до редакції сайту надати відомості про дату, час та учасників цієї події, адже у випадку, якщо оприлюднена інформація буде підтверджена, співробітники міліції будуть звільнені з органів внутрішніх справ та проти них будуть порушені кримінальні справи, - повідомили Мукачево.net у прес-службі обласного управління міліції.

Водночас, там додали, що підставою для покарання має стати заява або звернення постраждалих.

Зі свого боку, редакція Мукачево.net засвідчує готовність співпрацювати з правоохоронними органами задля з'ясування усіх обставин інциденту та покарання винних.

Коментарі

СЯ
совість Я

Нехай Яц. займається своїм рестораним бізнесом в Мукачеві ресторан, в Угорщині три ресторани - куди дивится сбу , та прокуратура . А даі мішає провозці конторобасу через Берегово! І урод спецом це зробив на Виноградіщині щоб на нього тінь не падала . Ти сука, чому в Дідові озеро загородив та написав приватна власність.

Л
Люди

Жолі-1000000000% правий. Лиш тому я все пох...й

Ж
жолі

хто кого обыкрав мадяре даі чи даі мадяр?? а я вам скажу один гандон який мітить на посаду нач.даі області Я. органзував інцидент щоб дискридитувати даі області та її керівництво . шановний Я. вам мало контробасу який ви успішно кришуєте ?? ви компенсували шкоду матері вбитого вами юнака??? іди до церкви та молись грішнику.

Е
еколог

но і ?? уже знавуть ко бов на дежурстві ??

Читайте також