У Закарпатській ОДА позбулися ще одного регіонала

20
10

З обласної адміністрації звільнено ще одного представника команди регіоналів – начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Василя Маковського.

Чиновник попрацював на посаді майже 5 років. Був членом партії регіонів, за списками регіоналів був обраний депутатом Мукачівської райради.

Василь Маковський 14 років працював в органах внутрішніх справ, був начальником обласного УБОЗу. Після Революції Гідності більше року зміг втриматися на посаді в ОДА. Нині отримує спецпенсію як співробітник органів внутрішніх справ.

Мукачево.net

Коментарі

Р
район

...Чиновник попрацював на посаді майже 5 років. Був членом партії регіонів, за списками регіоналів був обраний депутатом Мукачівської райради...маубть по тим самим спискам ПР, що пройшов і великий комбінатор аферист Мішко Боднарь кум Бенци. най бог хоронить людий от таких депутатув

У
УБОЗ

То що пропрацював не великий час то правда бо до робився до того що сам себе почав документувати.Посада в ОДА благодаря колишньому очільнику ОДА Сашка,якого знав він особисто ,а до партії регіонів тим більше до їх ідеології він такоє відношення має як рак до неба. Вася ти не обвжайся або то правда написана ми в тебе вірими. Твої колеги. Буть порядним чоловіком то до тебе й люде може потягнуться не буть п...р..ом.

1
1

www.youtube.com/watch?v=efXqAZc8ULk&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDRVXcU5ELjPcI Коломои?скии? не ду, потому не бу Сергій Чирін. Шустер LIVE. 20.03.2015 МОРОДЕРСТВО И РЭКЕТ ВСУ www.youtube.com/watch?v=yUGXiwYAORk&sns=fb www.youtube.com/watch?v=ejZbsC3_3SM&t=661 http://my.mail.ru/community/interfront/video/_groupvideo/4303.html Это должен увидеть каждый украинец! Украина незалежная! Слава нации! Украинец, стоит задуматься!

Р
рядовий

Цей сивий опер чи як його там була посада, дуже інтелігентний та хитрий лис! Короче пристосуванець, тихенько робив свою справу на "благо держави", не забуваючи при тому і себе гарного.Такими ще орати треба, тому має спецпенсію, не переробився най тепер іде в АТО-законно!

Z
Zoltan

Никогда не был ни членом, ни "голосом" регионалов- про этого Маковського первый раз слышу! -, но просто надоело читать, что кого-то уволняют лишь за членство в этой партии. Во-первых: чем хуже была эта партия любой дугой (Батькивщина, Народный Фронт, БПП, Радикальная партия, Народная партия, Наша Украина...)? Во-вторых: все прекрасно знаем, как и зачем вступали и вступают даже сейчас в разные партии (знаем таких "личностей", которые перебывали уже от трех до шести разных партий!). И самое главное: когда уже не членство какое-то будет главное при призначенияк на таком не очень-то высоком уровне, а как минимум знание, опыт, навыки?!

0
007

Однозначно таких тепер не роблять.

П
Пацан

Правильний був мент. Жаль що уволився.

"Знайочому" відповідь

. Був начальником відділу боротьби з корупцією управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) ГУ МВС ; читай уважніше автобіографію!!!! А потім устраюй дискусію

ББ
бувший бізнесмен

уви, але типир уже таких порядних ментів в ментовці не лишилося, побільше би таких компетентних і з чувством совісті правоохоронців, то може би і антикорупційне бюро не треба створювати, бо цих борців з економічними злочинами боялися та поважали наші ділки і чиновники, а типир що ГРОШІ .... і роби що хочеш.

З
Знаючий

він ніколи не був начальником обласного УБОЗу , і звільнився за власним бажанням. Перевіряйте інформацію. Не пишіть під диктовку хазаїна Будь-те журналістами і вас будуть читати та поважати!!!

Читайте також