У Закарпатській ОДА представили обласних керманичів освіти, молоді та спорту (ФОТО)

16
23

В Закарпатській ОДА галузями освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи – представлено їх керівників.

В Закарпатській ОДА напрямками освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи. Сьогодні у будівлі на Народній, 4 представили керівників цих напрямків – Михайла Мотильчака та Дениса Мана.

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації шляхом реорганізації утворено два структурні підрозділи: департамент освіти і науки облдержадміністрації та управління молоді та спорту облдержадміністрації (до цього обидва напрямки роботи були об’єднані в єдиний департамент).

У вівторок, 17 лютого, керівник краю Василь Губаль представив колективам директора департаменту Михайла Мотильчака, який досі очолював "спільний" підрозділ та начальника управління Дениса Мана, який пройшов відповідний конкурс та узгодження в уряді.
Маючи слово перед колективами, керівник області наголосив на кількох ключових моментах. Спершу йшлося про освіту й Василь Губаль акцентував, що очікує від представників галузі про те, що будуть забуті ганебні явища, пов’язані з утягуванням освітян в політику та партійну роботу. "Ви маєте думати про дітей, про колективи і про свій край та про розвиток галузі, без жодного політикування!", - зазначив Василь Іванович. Михайло Мотильчак не потребував додаткового представлення, адже знаний серед освітян області, та й уже очолював освітянський напрямок. Що ж до Дениса Мана, який тепер відповідатиме за роботу з молоддю та розвиток спорту, голова ОДА сказав: знає, що у нього є чимало ідей та пропозицій і побажав їх втілити на благо громади. Підкреслив: ця робота є дуже важливою, адже правильна організація, до прикладу, дозвілля, чи спортивного життя дозволяє уникнути негативних явищ у колі молодого покоління. Як наголосив Василь Губаль, вітаючи молодого керівника, молодь варто залучати і до керівних посад, і загалом до громадського життя області. Звертаючись до колективів, голова ОДА повідомив про те, що вважає за доцільне звертати увагу на стан справ і об’єкти у глибинці, у тих селах, які мало коли дочікувалися владної уваги. Василь Губаль нагадав: його двері завжди відчинені, а сам він відкритий для добрих ідей, спрямованих на розвиток галузей, і пообіцяв усю можливу підтримку проектам, потрібним для розвитку освіти, спорту, роботи з молоддю.

ДОВІДКОВО:

Михайло Андрійович Мотильчак - начальник управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації.
Мотильчак Михайло Андрійович народився 17 жовтня 1956 року в с. Ракошино Мукачівського району. Освіта вища, у 1979 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю „Математика”, здобув кваліфікацію математика, викладача.

Трудову діяльність розпочав у 1979 році вчителем Колочаво-Брадолецької середньої школи Міжгірського району. З 1981 до 1984 року працював інструктором Мукачівського райвиконкому. У 1984 році повернувся працювати в освітню галузь: з 1984 до 1986 року – вчитель Завидівської восьмирічної школи Мукачівського району, з 1986 до 1988 року – інспектор шкіл, заступник завідувача відділу народної освіти Мукачівського райвиконкому, з 1988 до 2005 року – директор та вчитель Ракошинської середньої школи Мукачівського району. У 2005 році Мотильчака М.А. призначають на посаду начальника відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації, у 2006 році переводять на посаду заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації. З 2007 до 2012 року він працював першим заступником, згодом – начальником управління освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації. З 2012 року по теперішній час очолює управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Мотильчак М.А. має великий досвід роботи в галузі освіти, і тому числі на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування. Є депутатом Закарпатської обласної ради.

Ман Денис Миколайович - управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Ман Денис Миколайович народився 26 вересня 1989 року. Освіта вища, у 2011 році закінчив Луцький національний технічний університет за спеціальністю „Менеджмент організацій”, здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

Свою трудову діяльність розпочав у 2010 році керівником гуртків Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді, де працює по теперішній час. З 2010 до 2014 року здійснював підприємницьку діяльність. Займає активну громадську позицію: обирався головою Студентської ради Закарпатської області, студентським мером, був членом Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України. Очолював комісію з питань молодіжних ініціатив Громадської ради при облдержадміністрації.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Коментарі

О
ОДА

І цей "гуртківець" буде реформувати молодь і спорт в області в гурток по інтересах? Шо тепер скоротять шоб на гуток хватило?

1
123

Нє, ну правда, що за хрень з цією молодю та спортом.Спорту давно нема, а молодь в АТО гине

В
виборець:)

Уйміть емоції))))) лаври збиратиме?)) Простой заспокійтеся)

ДВ
до виборця

Працюють федерації і спортсмени а всі лаври буде збирати так званий керівник "гуртка" і ще за це отримує відповідну зарплатню. Чувак ще непоняв куда попав. Однозначно він нічого не вирішуватиме

В
виборець

спочатку кричите "молоді дорогу", а потім кажете, що попахує чимось? як на мене більшість коментів тут пише керівник управління спорту ода який на днях залишиться без роботи, ображений. іншим ця сфера не так "болить". всі знають, що реальну роботу роблять професійні спортивні товариства, дюсш та решта фахівців, а це управління - координація державної молодіжної політики на місці.

З
Закарпатець

Призначення без досвіду роботи всупереч вимог конкурсу керівника спорту області в ОДА попахує службовим підробленням та зловживанням. Вимальовуютсья кандидати на очищення влади

С
спостерігач

Призначення на посаду робить голова ОДА і він же і відповідальний за людину, яку привів. Обидві кандидатури як на мене повністю нормальні. Ще не встигли шось зробити, а фахівці-коментатори вже зробили собі висновок. Чого ви не подавалися на конкурс? Інформація про реорганізацію вже рік як була. Чи це просто бла-бла-бла??

П
повний...

Ну, і кадрова політика у Губаля - якогось чоловічка з депресивного Волівця керувати економікою області, дерибанщика-комерсанта Семаля керувати екологією, мукачівця Мотильчака керувати освітою, менеджера-економіста ударівця керувати спортом.Ідіотизм якийсь.

К
Корупція

А чого не було проведено відкритого конкурсу по заміщенню вакантних посад? Чи зразу "нормального чувака" пристроїли?

ДГ
до гуртківця

Нормальний чувак- це не професія. Раніше до відповідальних посад ставили авторитетів ,а зараз "вишивання хрестиком " і ти начальник. Новий тренд до підбору кадрів. КВН настоящий в ОДА

Г
гуртківець

який сайт, такі і обити, такі і коментарі. Причепився хтось до слова гурток і всьо тут. Це ж Ман! йпрст. Нормальний чувак!

О
ОДА

Тепер в управлінні молоді та спорту буде гурток. Начальник уже є

В
віка

!!!!Но та се-се капец! Уже лем економісти у освіті не боли, то комедія чиста Нормальних людей скорочують,а тут посаду одкопали,бо тіпа Мотильчак має тулько роботи шо з молоддю не справиться... Та скоро ту молодь перебють як комарів

Г
Гість

Наверно і у штабах АТО сидять проФФесори з гуртків що 8000 воїнів там гинуть

В
Василь

Що за влада прийшла! Керівник молоді та спорту області!!!! ОБЛАСТІ! НЕ РАЙОНУ, НЕ МІСТА, А ОБЛАСТІ до того просто очолював гурток! І я не якийсь риговський коментатор я проста людина і якщо зараз хтось думає, що мені башляють за комент то я Вам скажу треба вже мати клепку в голові щоб робити таке призначення!

М
Ман

Чого це мурло не в армії? який він приклад молодьожі дає? краще б поставили хлопця якогось пораненого з АТО

БМ
Бляха муха

сесе капец. Накуй я горбачусь на роботі вже 15 років. Йду собі якійсь гурток очолювати , ну наприклад гурток з вишивання хрестиком по -пьяні, та через рік-два буду губернатором.

Й
Йосип

Ман у.бан

3
333

Зокрема на Закарпатті очищення влади не відбулося і не відбувається. На сценє все те же рожи!

Х
Хіт

50 відтінків молоді та спорту

С
слава

повіштеми - чим Мотильчак кращий від Васюти? но може менше накрався та у нього і можливостей менше було. Прийдіть до нас у Ракошино, то ми розкажемо і за його бізнеси і за те як інтернати і школи якісно ( з откатами) ремонтував. Да то дійсно нові кадри і для того стояло тілько тисяч людей загубити, щоб злодії і дале керували та крали.

1
123

Спрятали хлопця від мобілізації? Класна біографія 5 років керівник гуртка і зразу начальни управління молоді та спорту.Шо то за гурток такий шо зразу начальники стають......

В
Виборець

"Розпорядженням голови РДА ,шляхом реорганізаціі "утворено два департаменти з одного раніше...тобто всюди проходить скорочення і вивільнення на біржі,чи на війну працівників,а в Рда збільшується кількість кадрів...правильно ,це з гроші бюджетні,іх не треба думати як заробити ,головне посади...

Читайте також