У Закарпатській в ОДА стартувала таємна нарада з питань мобілізації

5
3

Рівно о 10.00 у сесійній залі Закарпатської ОДА почалась розширена нарада з питань чергової хвилі мобілізації. Однак, через 10 хвилин після початку всіх журналістів «попросили» із зали засідань.

Єдине, що представили до загалу – це вступне слово голови ОДА Василя Губаля, який сказав, що перш за все ця мобілізація має бути якісною, не може трапитись так, щоб були призвані хворі, бідні, соціально незабезпечені.

«Ми маємо знайти патріотів, які вболівають за Україну і залучити їх до війська», - додав керівник краю.

Участь у нараді беруть Володимир Чубірко, Іван Васильцюн, представники влади районів та міст області, військових комісаріатів, військові.

Варто наголосити, що українців обурює не стільки сам факт мобілізації, скільки підхід - відсутність екіпірування для солдат, будь-якого матеріального забезпечення та гарантій. Тому не дивно, як підтвердили у обласному військоматі, близько 75% тих, хто підпадає на Закарпатіт під мобілізацію, виїхали за межі області, зокрема за кордон, на заробітки.

Мукачево.Net

Коментарі

З
Закарпатець

«Ми маємо знайти патріотів, які вболівають за Україну і залучити їх до війська» -щоб далі відправити на передову,а поки вони будуть там ставати каліками або гинути ,ми тут далі Дерибанимо "порядок",так би мовити - щоб нам не мішали.......В першу чергу, покажіть приклад- як ви можете відстоювати громадські інтереси в більш загальному аспекті- чи у вас любов до України інакша.......У нас Україна одна...Такі підступні методи - це,як наслідок, непрофісіоналізму у владних структурах...

ДМ
До можновладців

Так збирайте манатки і самі пи....те у АТО, нам і без вас туй добре.

С
средневековье

прямо мороз по коже -тайная инквизиция скоро появится - шукать "достойных и качественных"...

Читайте також