У закарпатського браконьєра вилучили 120 рибин

8
1

Нещодавно спільними зусиллями правоохоронців та працівників рибоохорони вдалося затримати недобросовісного рибалку Р., жителя райцентру.

 

Вочевидь, чоловік не вперше браконьєрським способом виловлює рибу, в тому числі і червонокнижні екземпляри. Серед 120 рибин, які вдалося вилучити в горе-рибалки, були й андрухи, марени, харіуси та інші рідкісні види, які ще водяться у наших водних артеріях. Незаперечним доказом забороненого законодавством способу вилову риби, яким, вочевидь, зловживав чолов’яга і раніше, служать вилучені в нього електровудочка, акумулятор, сачки — всі необхідні засоби для знищення не лише риби, ікри та малька, а й усього живого, що водиться в Ріці.
 
Всі деталі даного злочину встановлюються слідством, але здогадатися, що чекає на браконьєра, зовсім неважко, адже за подібне передбачена й кримінальна відповідальність. До того ж експертизою встановлено суму штрафу, який доведеться сплатити за кожну червонокнижну рибину, а це — 17 тис. грн.

Коментарі

Г
гуцул

у задницю му забити той всий реманент і пару раз шарахнути, а потом руки вітяти,показово, щоб всі такі "рибаки" віділи ,що з ними буде.

Читайте також