У закарпатському ДАІ не підтвердили, чи виписали посадовцям штраф за порушення ПДР

10
0

Кореспондент Мукачево.Net звернувся за коментарем до обласного управління ДАІ з питанням чи фіксують правоохоронці регулярні порушення правил паркування закарпатських високопосадовців.

У прес-службі УДАІ УМВС України в Закарпатській області пояснили, що статистику порушень правил дорожнього руху, що стосуються саме високопосадовців не ведуть: «Незалежно від керівної посади та статусу порушника, працівниками ДАІ протокол складається. Єдина умова, що має бути дотримана – це присутність водія на місці, бо бувають випадки, що машина припаркована в непризначеному для цього місці, а водій відсутній, в цьому разі не можна зафіксувати порушення, не дочекавшись водія. Зараз є більше двох тисяч адмінпротоколів на порушників ПДР, в які входять і не дотримання правил паркування , однак статистику, скільки з них є керівними особами ми не ведемо».

До слова, порушення з боку закарпатських посадовців постійно потрапляють в об’єктиви фотокамер журналістів. Під вікнами обласної міліції вже стало традицією паркуватись проти правил, крім того тамтешні працівники облюбували собі вже й місце на перехресті біля ОДА. Та навіть сам керівник обласної міліції Сергій Шаранич уміє інколи одним махом порушити одразу декілька правил ПДР. Мер Ужгорода Віктор Погорєлов  та секретар міськради Богдан Андріїв також паркуються на власних автівках під знаками.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також