У закарпатському Дубовому уже тиждень нема води

1
0

На Тячівщині, у селі Дубове, знову відключено водопостачання.

Уже 2 тиждень школи, лікарні, дитсадки, та житловий сектор не можуть повноцінно функціонувати.  Люди кажуть, що зараз найбільше страждає малеча. До дитячого садку  батьків закликають  іти тільки з 2–ма пляшками води. Інакше – дитині не варто знаходитися у закладі.

Депутат районної ради Василь Каганець, каже, що воду в Дубовому відключили ніби то через заборгованість , яка нині становить  всього 9000 тисяч гривень. Однак по Україні є населені пункти, де сума боргу сягає мільйонів – там воду ніхто не перекриває. Крім того, у бюджетних установах, де перебувають діти та хворі відключати водопостачання категорично неможна.

Мешканці обурені, адже у вересні  цього року вони вже жили без  води два тижні. Тепер ситуація складна, оскільки селом ходить інформація, що водопостачання  відновиться тільки після виборів. У людей, яких ми опитали, складається враження, що замість водопостачання кошти підуть на підкуп виборців з боку провладної партії.  Інша думка така, що якби районна влада краще контролювала такі критичні ситуації, то вирішити їх було б набагато легше.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також