У закарпатському Джублику з’явився образ Божого Милосердя

33
0

там же де 7 років тому діти побачили Богородицю

У с. Джублик в Іршавському районі Закарпаття, де 7 років тому двом дівчаткам із села Болотне з’явилася Богородиця, у розпал епідемії грипу сталося ще одне чудо: у церкві, яку побудували на місці Богоявлення, з’явився образ Божого Милосердя.

«Його ми виявили випадково, один з парафіян, з хворою психікою, випадково зачепив Ісусову ікону, яка висіла на стіні. Скло на ній розбилося на кілька частин, коли служитель храму почав збирати осколки, побачив, що на найбільшому з них відбилося зображення. На склі добре відбилося обличчя Ісуса Христа, видно і руку, якою він благословляє людей. Це – нерукотворний образ Божого Милосердя. Виключаю втручання художників, а появу святого лику можу пояснити лише як попередження від Господа», – розповів настоятель храму отець Афанасій. 

Новина про Богоявлення швидко поширюється серед віруючих. Подивитися на чудовий нерукотворний образ Ісуса з’їжджаються в Джублик тисячі людей різних віросповідань. Поки що ікону вивчають фахівці. Незабаром настоятель обіцяє виставити її в храмі монастиря, для загального поклоніння.

«Важливо, щоб кожен міг прийти і по молиться біля нерукотворного образу, – говорить о. Афанасій. – Фотокопію першої образу Божого Милосердя надрукуємо на листівках, які бажаючі можуть придбати в храмі».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також