У Закарпатському художньому музеї імені Бокшая відкрилась виставка пам’яті В’ячеслава Приходька

14
1

Про це інформує власкор ІА ZIK.

В Ужгороді, у залах Закарпатського художнього музею ім. Й.Бокшая відкрилася виставка творів народного художника України В’ячеслава Приходька (1940-2011), присвячена 75-річчю від дня народження митця.

В’ячеслав Приходько – яскравий носій художньої традиції закарпатського малярства, відомий широкому загалу як художник з креативним поглядом на світ, талановитий колорист, майстер урбаністичних краєвидів, сюжетних композицій, натюрмортів, позначених конструктивністю художнього формовияву.

Колеги знаного художника, виступаючи на відкритті виставки, розповіли, що він був справжнім фанатом Ужгорода, завжди повертався у місто після численних робочих подорожей Європою, хоча не раз отримував пропозиції творити за кордоном. Любов до Ужгорода, до людей, рідних та колег, життєрадісність та оптимізм відображені на полотнах В’ячеслава Приходька, чимало робіт якого зібрані на виставку із приватних колекцій.

Коментарі

B
bnm

Уникальный и действующий продукт который реально помогает бросить курить за 2 дня! Я ЭТО СДЕЛАЛ и вы сможете!вот я все описал - http://stopsmok.gu.ma

Читайте також