У Закарпатському облмуздрамтеатрі виявлені фінансові порушення

12
0

на суму понад 2 млн. грн.

На  виконання  плану роботи КРУ в Закарпатській області, працівники управління провели ревізію фінансово-господарської діяльності Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру. Проведеним контрольним заходом встановлено порушень фінансової дисципліни на загальну суму 2087,9 тис. грн. З цієї суми незаконних витрат з оплати праці встановлено на суму 37,6 тис. грн.

 В ході ревізії встановлено порушення касової дисципліни, а саме факт незаконного списання готівки по касі в сумі 3 тис. грн.

 Також, працівники КРУ встановили факт недоотримання фінансових ресурсів працівниками театру на загальну суму 4,68 тис. грн. А недоотримання фінансових ресурсів театром внаслідок реалізації майна за заниженими цінами встановлено на суму 21,25 тис. грн.

 Інших порушень фінансової дисципліни встановлено на суму 2021,3 тис. грн. В ході ревізії дані порушення усунуто.

 За результатами проведеної ревізії директору Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру направлені письмові вимоги про усунення виявлених ревізією порушень. Матеріали ревізії передані до правоохоронних органів, повідомили з прес-служби КРУ в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також