У Закарпатському окружному адмінсуді розглядають питання скасування реєстрації Андрія Балоги

17
30

Слідом за скандальним рішенням Вищого адмінсуду в столиці щодо народного депутата Павла Балоги, у Закарпатському окружному адміністративному суді в суботу, 9 лютого о 12.00 розпочався розгляд справи щодо скасування рішення про реєстрацію кандидатом у депутати Закарпатської облради по 5 округу Андрія Балоги.

Відповідний позов подав інший кандидат по округу №5 Михайло Русин. Суть позову у тому, що начебто Андрій Балога значиться членом «Партії нового покоління України» (більше того, він був нібито прийнятий до лав маловідомої політсили її Київським осередком), а тому ОВК не мала права реєструвати його як кандидата від Єдиного Центру.

Примітно, що на засідання не допустили журналістів, а розгляд справи перенесли на ранок неділі, оскільки не з’явилися представник позивача та третьої особи.

Коментарі

М
мася

юрій Ага,то почніть це робити зі своїх ковачів,бушків та ланів.Бо так як вони купували виборців не робив ні один кандидат у депутати.Майже їм ся дуже свербіло стати кнопкодавами

Ю
ЮРІЙ

Андрійкові планували скупити голоси за накатаною схемою. Реально зламати її неможливо, поки виборці безмозглі. Але за те, якого зла наробила практика скупки голосів на виборах для Мукачева, Закарпаття та України вцілому - авторів треба вивішати з повідрубуваними руками на трасі київ-чоп.

F
Fredy

To to фреді Як можна боятися на виборах кандидатуру андрійка, якщо його особистий рейтинг 0? Просто так історично склалося, що в Мукачеві на виборах і складовщик барви виграє, якщо системі "десятник-сотник" вітьок дасть таке завдання (результати "свободи" тому підтвердження). А причин зняти андрійка достатньо, перебування в іншій партії лише одна із них

Я
ЯРОСЛАВ

Менше коментарів,пора брати вила та гострити сокири,баньдюковичі зарвалися!!!!!

ТФ
то фреді

шановний, почитай чому андрія хочуть зняти з реєстрації а потім шось говори. зовсім наоборот, хтось боїться щоб не дай бог він не дійшов до 3 березня як кандидат, тому що тоді він гарантовано виграє. нашо його знімати якщо його ніхто не боїться!

F
Fredy

Єцуни, ще вам не набридли страшилки про донецьких? Вони "приходять" в нашу область вже третій рік. Казки для наївних, а ними прикриваються парочка бізнесменів, яким лінь на розвиток міста та благочинність трохи розкошелитися. Змініть тему, вже навіть і не цікаво. А по поводу андрійка - якщо є правила виборчого процесу, то притримуйся їх, навіть якщо твоє прізвище балога. Чи правила висування, реєстрації, а также заборона скупки голосів через роздачу продпайків його не стосуються?

П
патріот

донецьким смерть !!!!!!!!!!!!!!!! мова йдеться не про простих мешканців донедщини !

НТ
не так просто

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ГУМОР Двоє закарпатців розмовляють перед виборами. - Но що собі думаш про тих усіх кандидату? - Думаю, ож нам повезло, що виберут лем єдного.

К
Кузьма

Ганьба нашим адміністративним судам, які обслуговують олігархічну владу регіоналів!!!

М
Маша

Дуже цікаво, що Рудьковський Микола Миколайович обирався до ВР, як член Політичної партії "Партія нового покоління України", самовисуванням. Дурно було би вважати, що Андрій Балога належить до цієї партії. Зрозумілим є те, звідки ноги ростуть... І той же Рудьковський, який та Стьопку Деркача покривав

S
Sunday

Луценко,Тимошенко,Балога(?)..

М
м

Андрюха тримайся все буде пучком

Н
Нострадамус

В 2004 з Мукачева, з Балоги почався останній відлік владі кучми-медведчука. 2013, Мукачево - почався останній відлік донецьким. Тільки, дай Боже, щоб все обійшлося без невинної крові.

С
Саша

Того кто сильнее тебя жулики никогда не бьют напрямую а ищут слабые места. У Балоги это семья. Уверен что нн знал на что идет когда разрешил им идти в политику.

В
Василь

До Адольфа. Чубірко у цьому якраз величезний досвід має. Так що 3 березня може бути дежа вю. Якщо звичайно зараз через суд не вдасться зняти Андрія як основного конкурента.

А
Адольф

я не об революції а про мукачівські вибори коли били людей дітей. братва мочила прямо на площі. Усе йде до повторення того самого

А
Анчар

До Виборець Реальної альтернативи немає - згоден. Але донецькі НЕ зупиняться. Ви не бачите, що твориться на рівні Києва? На жаль, у сучасних реаліях до влади порядні люди апріорі не прийдуть. У всякому випадку, не на моєму віку.

Р
Русский

После того как Янукович успешно провел судебную "реформу" все суды стали зависимы от него, а значит от партии регионов.Теперь ожидать законных решений вряд ли можна ведь у власти бандиты и судьи их боятся. А то будет как в Харькове - с семьей судьи.

С
Саша

Почему никто не вспоминает как янукович продвигает свою семью и сыновей? как они становятся мильярдерами и олигархами получают должности. Амнезия? Они думают если устроят андрею боевое крещение то это останеться безнаказнным? Народ уже готов выходить на улицы!

В
Виборець

До Адольфа І що хорошого вам чи нашій країні дав 2004-ий? Я, наприклад, із соромом згадую той час (хоча і сам був ярим прихильником революції) і нічого, окрім бажання прибити ющенка з тимошенко не відчуваю. так підставити всю націю, як це зробили ті два придурки, мало хто може. ви і зараз хочете того ж?

А
Адольф

ми вже це проходили у 2004 році. останнє слово буде за народом а не продажними як курви судами.

В
Виборець

До Анатолія Справа в тому, що нічого дітям у брудну політику лізти. Якщо вже він на це пішов, то повинен був реально оцінювати сучасну українську Систему (в усіх аспектах) та наші не надто веселі нинішні реалії. Тим не менш, якщо його зараз зможуть так просто злити, то, думаю, ніхто від цього сильно не програє, тому що це покаже виключно його безсилість та неспроможність хоча б щось протиставити своїм потенційним опонентам в облраді (себто ПР). От і все. Такий собі природній відбір)) А стосовно мене і мого ставлення до таких судів... Я не лізу у політику і стараюся по мінімуму перетинатися з цим гімном. Так жити приємніше. І судів боятися не треба))

А
Анатолій

До виборця. А при чому тут син чи брат. Це ж зрозуміло, що привід надуманий, сфабрикований. Так завтра і нас з вами у якусь партію запишуть, а потім засудять. Більше того це показує правовий безпредел у країні, беззахисність громадян. Добре тут позов цивільний, Андрій візьме хороших юристів, може й виграє позов, але скільки таких "бумажок" у кримінальних справах пишуть і реальні люди, часто невинуваті, у тюрьмах сидять. Так що не лише у Балозі справ. Нам з вами жиити у цій країні, невже ви не боїтеся таких "судів"???

3
333

До Анчара. І Слава Богу, якщо так. Бо ці князьки "с лицами не обезображеными интелектом" уже дістали. І риги минуться, а уже потім може появиться у наших людей гідність, і замість"балог", "ланів", "чалих", "чубірок" (все з маленької букви), будуть вибирати між лікарями, вчителями, інтилегенцією.

В
Виборець

Думаєте? Я, чесно кажучи, не берусь робити прогнози на цю тему. Тим більше, що окремі кадри із наших регіоналів теж далеко не ликом шиті і донецьким мало чим поступаються. Плюс, Ледида в Києві на дуууже хороших позиціях. Яник до нього дуже добре ставиться. Тож тут тільки час покаже. Просто головна проблема в тому, що як би люди не ненавиділи тих регіоналів, реальної альтернативи для Закарпаття зараз немає. ЄЦ потроху (та вже навіть не дуже потроху, а шустро) розвалюється, опозиція тут просто смішна, а УДАР, на жаль, окрім позитивного іміджа і накачаного лідера нічого толкового запропонувати не може. Про Свободу взагалі мовчу. Тих нацистів до нашої області в принципі пускати не можна, бо нічим хорошим це не закінчиться. От і лишається сподіватися, що закарпатські регіонали можуть захистити область від своїх донецьких колег. Тільки так...

А
Анчар

До Виборець Але донецькі на Балогах не зупиняться. Вони й місцевих "регіоналів" витручають. Є сумніви, м?;)

В
Виборець

До Анатолія Головне, що придумали))) Якщо цей привід, дякуючи нашим частенько абсурдним законам, має під собою достатньо легальних підстав, то чому б і ні?)) Не треба в політику дітей і домогосподарок. Хай би когось серйознішого Вітька придумав))

В
Виборець

Як і писав раніше, регіонали показують реальний рівень своєї впливовості. Ледида таки витручає із Закарпаття Балог. Судячи з останніх подій, уже дуже скоро...

А
Анатолій

Ага регіони вирішили якщо з Павлом не вдасться до кінця справу довести і він лишиться депутатом, то треба вдарити по Андрію, щоб він не пройшов у обласну раду. А привід для позову придумали якиїсь смішний

М
микола

так Павла или Андрея?

Читайте також