У закарпатському ПАДІЮНі зустріли Старий-Новий рік

8
0

Гарною традицію, вже котрий рік поспіль, є завершувати новорічно-різдвяні свята у ПАДІЮНі шоу-програмою «Під Старий-Новий рік».

Цього року ведучі свята підготували цікавий екскурс. У перерві між номерами розповідали про традиції святкування Нового року у європейських країнах та країнах Далекого Сходу.  Окрім подорожі світом гості свята насолодилися виступами вихованців палацу.

окалісти, танцюристи, міми, юні дизайнери та фотомоделі. Кожен з них своїм виступом підтверджував, що Закарпаття  – край молодих талантів. Захоплена публіка була активна як ніколи і на завершення стоячи витала учасників програми.

«Я стояв, плескав і мало не заплакав. Діти так щиро віддають себе сцені, що я на годинку-півтори забув про всі негаразди, які залишилися за стінами цього залу. Щирішого за дітей і їх старання в цьому світі не існує нічого» - зізнався гість концерту пан Віктор.

Шоу-програма «Під Старий-Новий рік» - завершальне свято новорічно-різдвяного циклу 2012-2013, попереду нові починання, нові свята та нові виступи. Їх у цьому році буде, як ніколи багато, адже саме 2013 рік оголошено в Україні роком дитячої творчості. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також