У закарпатському Територіальному управлінні МНС новий перший заступник

95
2

Сьогодні, 02 липня, начальник Територіального управління МНС у Закарпатській області Антон Зелінський представив колективу свого першого заступника. Наказом МНС України на цю посаду призначений полковник служби цивільного захисту Михайло Гичка.

 

Довідка. Гичка Михайло Іванович – народився в 1970 році в селі Сокирниця Хустського району Закарпатської області , освіта вища. 
 
Роботу в структурі МНС розпочав у 2010 році на посаді заступника начальника управління з питань держаного нагляду у сфері пожежної безпеки і державного нагляду у сфері цивільного захисту УМНС України в Тернопільській області.
 
З серпня 2011 року до теперішнього призначення працював заступником начальника ГУ МНС Держтехногенбезпеки у Київській області.
 

Коментарі

А
антимент

шо то ментов ставят на МЧС?НЕкого больше?За Мишанькой тянеться неприятная ВОНЬ еще с Тернополя,и с Податковой, мошенник еще тот,сейчас не прошел на УМВС (нехватило бабла), решил в МЧС повоняет в МЧС ,куда дальше?

Ч
челядник

то шо "ЖАБУ ",тобиш Михайла Івановича Гичка дали в зами до "Черепа" тобиш Зелінського то супер!! Балога скоро буде мати йой яку проблему,у них конфлікт ще з УБОЗА ,де оба робили,хто кого з них замочить скоро вчуеме,але виживе лем еден то точно!!!

Читайте також