У закарпатському УДАРі про об'єднання з ЄЦ нічого не чули

7
4

Про це Мукачево.net повідомив голова закарпатського осередку партії УДАР Валерій Пацкан.

Він спростував чутки про можливе об’єднання  партій УДАР і ЄЦ, які останнім часом ширяться дуже активно.

 Пан Пацкан зазначив :  « Я член політради, і ще не чув про це нічого. Нещодавно ми говорили про об’єднання зпартієюГриценка, і він був присутній на нараді.

Ми розглянули його пропозицію і на сьогодні визначилися, що будемо йти  самі. Про об’єднання з Єдиним Центром я нічого не знаю.»  

До слова, невдовзі планується візит пана Кличка до Закарпаття. Коли саме керманич партії приїде, поки не відомо.

Нагадаємо, Мукачево.net нещодавно писало про те, що  Віталій  Кличко уже відвідав Закарпаття, однак таємно. 

Коментарі

Д
дуридівка

Цей Удар у Закарпатті точно ударений. А особливо у Берексазі. Такий собі Антіпов, котрий пройшов депутатом у міську раду від Фронту змін, надурив фронтівця Маргітича й утік в Удар, членами якого в городі є він, Антіпов, і прапор Удару. Бо з такими нихто не хоче мати діло. А тепер ще той Антіпов побив чоловіка на сигаретній контрабанді. Лише чомусь берегсазька міліція не хоче кримінальну справу відкривати. Кришує бізнес. Так що най їде Кличко - усьо йому розкажеме, які кадри у нього туй і що роблять.

ІБ
Ігор Баран

Ось не розумію, підписано "ударівець", а текст як у "удареного"

М
мда...

Да Валєра, "не чув" і "не обєднається" то всьотакі різні речі. Лоханули тебе на технологіях, типирь попробуй отмийся. А шкода.

У
ударівець

Пацкан налякався того, що його як голову обласного осередку УДАРу можуть зняти через прохання Балоги поставити на його місце свою людину та отримати контроль над закарпатським УДАРом. ЯК ви гадаєте, чому Кличко таємно відвідав Закарпаття, бо мав розмову з Балогом, який хотів домовитись з Кличком про ЄЦівську людину, що буде керувати УДАРом в Закарпатті.

Читайте також