У закарпатському Заріччі побудують ДНЗ

6
0

У вівторок, 17 січня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Юрія Фельцана до Зарічанської сільської ради виїздила робоча група для надання допомоги та консультації у будівництві нового дошкільного закладу.

 

Представники робочої групи враховували різні чинники на які слід звернути увагу при визначенні ділянки будівництва, оскільки, тут варто врахувати, як енергетичні так, і санітарні та будівельні норми. 
 
Як стверджує сільський голова Марина Васько, є два варіанти місця будівлі, перший по вулиці Молодіжна, а другий – біля сільського стадіону. Зараз слід вивчити можливості побудови на кожній із цих ділянок, і вже визначитися остаточно де буде знаходитись майбутній дошкільний заклад.
 
На думку представників робочої групи, доцільніше буде вибрати перший варіант, оскільки, на другій ділянці виникатимуть певні проблеми, що складуть труднощів у будівництві.
 
 Найближчим часом на сесії сільської ради - це питання будуть розглядати. Ще в 2011 році у програмі розвитку дошкільної освіти планували будівництво дошкільного закладу. Тож у 2012 році ніяких перешкод для початку цієї роботи немає.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також