У закарпатському Завидові звітували молоді таланти

14
0

У Завидові свято. Будинок культури звітує. Молоді таланти представили на суд публіки все, чому навчилися. Зал був заповнений вщент.

 

Долучитися до свята захотіло чимало людей. 
 
Ще до початку концертної програми у залі помітне хвилювання. Діти повторюють тексти, їх чепурять батьки, музиканти займають місця на сцені. Як завжди майстерністю вражає Завидівський духовий оркестр. Молоді хлопці віртуозно награють відомі мелодії. Однин з улюблених - «Марш завидівський», який вже може наспівати кожен житель села. Втім, під вмілим керівництвом вони з легкістю зіграють будь-яку мелодію. Та не лише духова музика. Цього дня в залі звучали і українські народні пісні. Наймолодші жителі Завидова, вихованці садочка теж демонстрували свої таланти. Моряки, україночки та козаки зі сцени зверталися до найрідніших - батьків.
Звісно, не обійшлося і без танців. На все це дійство прийшли подивитися не тільки вихователі, вчителі та схвильовані батьки, свято не залишило байдужими багатьох жителів села. Та цьому дійству передувала важка та довготривала робота. Старанно готувався і Павлик, учасник концерту.
 
Головна мета заходу - передати досвід та долучити до творчості дітей та молодь. Адже культура та творчість грають важливу роль у формуванні маленької особистості, впевнений директор Будинку культури. Такими концертами Будинок культури радує жителів Завидова кілька разів на рік. Серед артистів вже є улюбленці публіки. Та доки старші удосконалюють свої таланти, наймолодші роблять перші кроки на сцені.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також