У Закарпатську облраду обиратимуть лише 64 депутатів

7
17

Згідно з прийнятим законом «Про місцеві вибори» кількісний склад Закарпатської обласної ради буде зменшено із 108 до 64 депутатів.

Так, Берегівський район матиме 3 депутати, Великоберезнянський -1, Виноградівський район – 6,  Воловецький район – 1, Іршавський район – 5, Міжгірський район – 2, Мукачівський район – 5, Перечинський район – 2, Рахівський район – 5, Свалявський район – 3, Тячівський район – 8, Ужгородський район – 4, Хустський район – 4, Берегово – 1, Мукачево -5, Ужгород – 6, Хуст – 2, Чоп – 1.

Mukachevo.net

Коментарі

СА
Стосовно АТО

Пояснюю до чого тут АТО, громадянин так пише що треба відправити депутатів в АТО, ніби то якась ссилка для хренових депутатів, бандитів і контрабандистів!!! А там служать нормальні і порядні люди, в тому числі і добровольці, багато матерів поховали своїх синів які добровільно пішли в АТО, хтось друзів і знайомих, як я. І роблячи з АТО ссилку для кончених, а не місце слави патріотів ви ображаєте багатьох живих і нажаль мертвих!!!

Л
лем

большенство буде 33 депутата такий интересный факт

Ж
Ж

Сталіна на них треба!!!!!!!!

Ж
Жителька

Я не знаю, хто ще піде голосувати за тих бездарів!!!!! Які нічого не роблять!!!!!!Злодії і брихачі.Вони обіцяють поки їх не виберуть!!!!!!!Людина якщо собі не поможе сама,то ниякий жирний (депутат) не поможе!!!!!!

П
пенсіонер

Меньше трутнів теж не радує, от якби з них користь була, а так побачимо. Доста з нас дурнів правити, від нашого імені під себе приймати рішеня, від яких збагачуються саме наші "обранці", а ми, прості бідніємо і чим далі житимемо в злиднях і холоді.

3
30

А у Верховну раду 30 доста!!!!!!!!!!

ТШ
тому шо писав до громадянина

при чому тут АТО?

6
64

Доста 10

М
Марія

64 депутати теж дуже багато, досить і 10- все рівно від них толку- " як з козла молока".

В
Василь

Типирь така мода- бандюки, контрабандисти мають боти обязательно прикриті депутатським квитком. Чим більший бандюга, тим вищий депутатський мандат.

Т
тячивець

слава богу меньше тих трутнив

ДГ
до громадянина

А ви були в АТО?

М
марія

типир їх буде мало і всім вистане тем, бо ідуть туда в обласну раду лим для того, щоб рішати свої питання і прикривати свій нелегальний бізнес. Та правильно сказано, що там дись 10 відсотків людей, які мають реальну освіту та приносять якусь користь краю, а всі інші: бувші і діючі бандіти, рішайли, контробандісти і інша нечисть.

Г
громадянин

Усе правильно, усе справедливо! Чим менше паразитів - тим краще! І верховну зраду треба мало прорідити аби не білше 100 дармоїдів залишилось. А ко не пройшов, то нехай у АТО йдуть. Там їх невистачає.

ХЙ
х й

сосить

В
ваня

І то забагато.Детутати зовсім нічого не роблять,маючи мандат тільки того, що думають на чому примножити своі статки

П
пенсіонер

Дивишся, хто сидить починаючи з місцевих і закінчуючи Верховною зрадою, то ужас!!! Самі бандюки і контрабандисти, які понакупляли собі дипломи про вищу освіту, а навіть не мають закінчину, тупі до безтями, два слова не можуть звязати! ВЕРХОВНУ ЗРАДУ ТАКОЖ ТРЕБА СКОРОТИТИ до 150-200 депутатів, а перед тим організувати для них іспит на предмет, як вони знають закони, а то деякі наші депутати навіть незнають коли була прийнята конституція України,Я В ШОЦІ!!!

Читайте також