У закарпатських Ясінях готують модну автостанцію

11
0

Серце Гуцульщини – селище Ясеня, Рахівського району, вважається туристичною візитівкою нашого краю.

Гості із різних куточків нашої країни і не тільки приїжджають сюди майже не щодня. Як відомо перше враження для туриста найважливіше. Але яким воно буде, якщо на місці цивілізованого автовокзалу стоїть стара залізна будка, де працює касир, і лавиці біля неї, що знаходяться просто неба. 

Жителі селища вже звикли до старої автостанції, яка грубо кажучи вигляду не має. Але цього не зрозуміють туристи, які добре начувані про славну красу легендарного гірського селища. Яке ж перше враження складеться у приїжджих, коли виходячи із автобусу перше що милує око, це пошарпана зелена будка. Проте не все ще втрачено. На початку вересня місяця, жителям селища Ясіня обіцяють відкриття нового автовокзалу, що відповідатиме всім сучасним вимогам та умов перевезення.

Автовокзал практично готовий, залишилося тільки привести в порядок зовнішній вигляд стоянку і завершити внутрішні роботи. Як запевняють працівники автовокзалу, у самому приміщенні буде каса, зал очікування, кафе, санвузол, кімната матері і дитини. А на другому поверсі працюватиме готель. Із автовокзалу здійснюватимуть навіть міжобласні перевезення. Працюватимуть вже не до 6-ї, а до 10-ї вечора. Тож вже досить скоро новий вокзал стане ще однією окрасою Ясіня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також