У Закарпатті Азарову розкажуть не тільки про те, як боротися з паводками

5
1

Ключовим питанням робочої поїздки Прем'єр-міністра Миколи Азарова в Закарпатську область, яка відбудеться 1 березня, буде виконання протипаводкової програми «Тиса», зокрема прискорення термінів її реалізації.

 

Про це журналістам повідомив перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Бушко.
 
«У рамках робочого візиту Прем'єр-міністра на Закарпатті будуть обговорюватися проблеми та стан виконання в області державної протипаводкової програми» Тиса ", на виконання якої в цьому році з державного бюджету вже спрямовано понад 150 млн. грн», - розповів Бушко.
 
За його словами, оперативного вирішення потребує питання перенесення термінів виконання програми.
 
«Починаючи з 2006 року в області побудовано понад 125 км захисних споруд. Минулого року побудовано 9 кілометрів укріплень. Але дуже багато населених пунктів, особливо в гірській частині, все ще залишаються незахищеними. Виконання ж основних обсягів протипаводкових робіт у цьому році заплановано на жовтень-листопад. Цей період в краї характеризується найбільшою ймовірністю виникнення паводкових ситуацій. Тому ми звернулися до уряду з проханням розглянути питання перенесення термінів на травень-червень. Сподіваємося на розуміння і підтримку прем'єр-міністра », - зазначив І. Бушко.
 
Перший заступник голови Закарпатської ОДА також повідомив, що під час зустрічі з Прем'єром буде обговорено питання використання 300 млн. грн. державних коштів, передбачених для фінансування заходів з ліквідації та екологічної реабілітації території впливу гірничих робіт державного підприємства «Солотвинський солерудник».
 
 «Робоча бесіда торкнеться також питань будівництва обласного перинатального центру, тарифів на газ, електроенергію, воду і т.п.», - додав І. Бушко.

Коментарі

ДА
Для Азарова

Тисячі ужгородців вже протягом 10 місяців переплачують за електроенергію, бо в Ужгороді бездіють мерія, Держінспекція з енергонагляду та всі інші контролюючі й уповноважені органи, а Обленерго з Ужгородськ.МРЕМ незаконно наживаються!!! Абсолютно ігнорується Постанова НКРЕ України від 14.04.2011 № 627, яка врегулювала застосування населенням тарифу на електроенергію в розмірі 21,54 коп. за 1 кВт•год (з ПДВ) незалежно від обсягів її споживання в окремому багатоквартирному будинку, який є негазифікованим, та в якому відсутнє або не функціонує централізоване теплопостачання, а не в населеному пункті (місті, селі, селищі) в цілому, як було раніше. Постанова набрала чинності з 01.05.2011 року.

Читайте також