У Закарпатті пес намагався витягнути господиню з пожежі та загинув разом з нею

7
0

Протягом чергової доби на території Закарпатської області сталося три пожежі, дві з яких забрали людські життя. На одній з пожеж загинула навіть собака, яка не змогла залишити свою господиню в біді.

Перший випадок загибелі трапився ранкової пори 23 січня на території фермерського господарства в смт Середнє Ужгородського району. Пожежа, яка виникла в одному з приміщень, забрала життя 41-річного охоронця. Фахівці пожежної справи ймовірною причиною загорання вважають необережність під час паління. Вогонь також пошкодив диван та речі домашнього вжитку, завдавши збитків у розмірі 150 гривень.

А в селі Тур’ї Ремети Перечинського району через порушення правил експлуатації електричного каміну загинула 68-річна Ірина. Пожежу в приміщенні, де самостійно мешкала бабуся, власними силами ліквідували місцеві мешканці. А пожежники при огляді місця події поруч з тілом загиблої власниці виявили трупи двох котів та собаки. З огляду на незвичне розташування тіл пенсіонерки та чотирилапого друга можна зробити висновок, що пес намагався за ногу витягнути жінку з епіцентру загорання, але й сам загинув разом з господинею.

Вогонь знищив ліжко та деякі речі домашнього вжитку. Збитки складають 600 гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також