У Закарпатті порушили кримінальну справу за виготовлення фальсифікованої горілки

3
0

Слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 ч. 3 КК України стосовно громадянки Н., мешканки м. Тячів.

Як ми вже повідомляли, працівниками податкової міліції нещодавно припинено діяльність підпільного алкогольного цеху у м.Тячів. Незаконною діяльністю займалася місцева мешканка за місцем проживання.

Оглядом місця події виявлено та вилучено 500 літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту та 40 закупорених півлітрових пляшок, заповнених фальсифікатом. Вилучено також обладнання для виготовлення фальсифікованої горілки. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 20 тис. грн.

Відповідно до лабораторних висновків надана на дослідження прозора рідина з характерним запахом спирту є кустарною спиртовмісною рідиною, що не відповідає вимогам ДСТУ. Алкогольний напій виготовлений кустарним способом, є непридатним для вживання, становить небезпеку для здоров’я та життя людей. Вміст шкідливих домішок у спирті значно перевищує допустимі норми.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також